Zuno zahajuje spolupráci s agenturou Zaraguza

Zuno bank

Zuno bank Zdroj: Kristina Blumelova

Online banka Zuno od května spolupracuje na českém i slovenském trhu s novým partnerem. Vítězem tendru se stala kreativní agentura Zaraguza Digital.

„Chceme Zuno dostat na zcela novou úroveň komunikace, a proto potřebujeme silného kreativního partnera se smyslem pro reklamu s potenciálem aktivního zapojení publika. Zaraguza nám pomůže využívat naše komunikační kanály ještě efektivněji než doposud,” říká šéfka marketingu a komunikace v Zuno Alina Agurida.

Zaraguza Digital bude zodpovědná za strategický koncept a provedení všech kreativních kampaní. Bude také úzce spolupracovat s týmy public relations a sociálních médií.

„Abych byl naprosto upřímný, musím přiznat, že vytvoření úplně nového kreativního konceptu pro online banku pro nás byla výzva,” říká kreativní ředitel Zaraguza Digital Michal Pastier.

Prvním společným projektem bude integrovaná komunikační kampaň. „S jejím spuštěním počítáme v červnu, co se týče komunikačních kanálů, plánujeme využití hlavně onlinu a televize,“ řekl Strategii PR manažer Zuno Bank Lukáš Tomis. Před vypsáním tendru připravovala kampaně banky pro český i slovenský trh slovenská agentura MUW Digital.