Jan Stuchlík: O teroru a spermiích

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: ctk

V Praze by to teroristé neměli moc těžké. Policie sice spustila horkou linku, kde bude radit s bezpečnostními opatřeními, ale z pražského dopravního podniku na ni zjevně ještě nikdo nevolal.

Nedávno dopravce potřeboval evakuovat stanici metra Náměstí Republiky. Rozhlas vyzýval cestující k opuštění podzemí. Nikomu nevadilo, že do stanice sjížděli další a další lidé. Hrozen cestujících mačkající se dole se pak jen zmateně díval, jak střední eskalátor stojí. Tak je Česko na teror „připraveno“.

O teroristické hrozbě by toho určitě čeští politici navykládali spoustu, kdyby si někdo jako ve francouzském Marseille dovolil na den pronajmout bazén a uspořádat akci jen pro ženy, které si vezmou celotělové plavky. Neziskovka Smile13 chtěla vyjít vstříc muslimkám, kterým není nošení klasických bikin po chuti.

Místní politici hned vystartovali, jaké prý je to potírání ženské důstojnosti a francouzských sekulárních principů. Nudisté by určitě takové pozdvižení nevzbudili. Inu nahota je nejspíš symbolem evropské svobody, zatímco oděv je výrazem náboženského útlaku.

Všichni „ochránci“ české kultury a hodnot mohou být v klidu. Máme na to se vpádu rychle se množících barbarů ubránit. Sexuologové zjistili, že tuzemští muži o spermie nepřicházejí, jak se dlouho tradovalo. Plodnost populace není ohrožena. Tak vzhůru do toho, ať je Čechů brzy více.