Bell&Ross: Hodinky do stratosféry, které nepřehlédnete

Hodinky Bell&Ross

Hodinky Bell&Ross Zdroj: Archiv ZEN

Bell&Ross je značka, kterou reprezentují vysoce odolné, přesné a snadno čitelné hodinky uzpůsobené pro náročné a extrémní podmínky. Jejich výrazný design kopírující kokpit stíhačky je nezaměnitelný. Bell&Ross má pobočky v 60 zemích, kde ji zastupuje síť 700 prodejců a třináct exkluzivních butiků. Poslední butik byl před několik týdny otevřen v Praze na Staroměstském náměstí.

Bell&Ross byla založena v roce 1992. Jejím cílem bylo vyvinout a vyrobit exkluzivní a dokonale funkční hodinky pro profesionály, kteří pracují za extrémních podmínek. Na vzniku takových hodinek se podílela velká švýcarská vojenské a hodinářská tradice.

Díky koordinaci a propojení odborných znalostí profesionálních uživatelů (pilotů, astronautů, specialistů na likvidaci zbraní atd.), mistrů hodinářů, konstruktérů a designérů získal Bell&Ross dovednosti potřebné pro vytvoření výjimečných kolekcí, bez ústupků a bez nadbytečností.

Hodinky Bell&RossHodinky Bell&Ross | Archiv ZENhodinky Bell&Ross

Manufaktura Bell&Ross se nachází v městečku La Chaux-de-Fonds ve Švýcarsku. Hodinky Bell&Ross jsou předmětem přísné kontroly v každé fázi výroby a nesou označení „Swiss Made“, celosvětově uznávaný symbol příkladné dokonalosti.