Co Čech, to mistr grilu. Chcete i vy grilovat jako profíci?

Zdroj: VANELLUS ENERGY

6
Fotogalerie

Napoleon to sice u Waterloo projel, ale vy to s grily Napoleon můžete jen vyhrát. I ty nejmenší z nich, vhodné pro cesty či balkony, vám umožní velké věci. Natož ty velké, plné vychytávek, které se stanou nejoblíbenější součástí vaší zahradní kuchyně.

Čeká nás dlouhé léto, které budeme pravděpodobně ve větší míře než kdykoli předtím trávit v pohodlí teras a zahrad rodinných domů, chalup a chat. Což s sebou nese spoustu příležitostí pro stále oblíbenější gastronomickou kratochvíli ­­– grilování.

Vzhledem k tomu, že nové technologie rozšiřují jeho možnosti, spojte při přípravě svých grilovaných specialit komfort, rychlost a pohodlí, s typickou vůní a chutí kouře. Právě kanadské grily renomované značky Napoleon umožňují vydat se neprozkoumanými cestami a dovést své grilovací umění ke skutečné dokonalosti.

Gril na cesty i do zahradní kuchyně

Nabídka grilů je obecně velmi široká a je umění už jen si vybrat. Grily Napoleon ovšem na základě různorodé škály produktů promyšleně rozvrstveného sortimentu umožňují každému, aby zakoupil to, co mu bude nejlépe vyhovovat. A navíc už první grilování na nich dodá amatérům i profíkům jistotu, že za své peníze dostali výrobek těch nejzajímavějších parametrů, na němž zvládnou jako mistři nejen dokonalý steak, ale třeba i pizzu, nebo velké kusy masa.

Ať už tedy zvolíte z modelů na dřevěné uhlí, které mají nejblíž k přípravě masa na otevřeném ohni, z grilů elektrických lákajících zejména na snadné použití a jednoduchou údržbu, nebo z rok od roku populárnějších grilů plynových, které mohou být nyní nově doplněny zónou s obzvlášť vysokou teplotou, budete příjemně překvapeni. Mimořádná kvalita, spolehlivost a jedinečnost grilů Napoleon musí okouzlit každého, ať už griluje jen tak občas pro rodinu, nebo profesionálně i pro velkou party.

Navíc s grily Napoleon se dá i snadno cestovat, nebo naopak, pokud se rozhodnete postavit na grilování svou venkovní kuchyni, s pevnými grily Napoleon opět není problém. A nechcete-li, aby masivní gril určoval ráz kuchyně, kterou chcete mít vyladěnou v jednotném designu, můžete použít gril vestavný, který dokonale zapadne do vašeho konceptu. Jednoduše nic není nemožné.

Žár jako v pekle a chuť nebeská

Možná je to tím, že jako čistě rodinná společnost s více než čtyřicetiletou historií, umí společnost Wolf Steel Ltd., která tyto grily vyrábí, cílit tak dobře na rodinné hodnoty a součástí podnikatelské vize je nejen spokojený zákazník, ale i radost ze společně sdílených zážitků. Nebo je to strategie firmy spočívající v neustálém posunu vpřed, a tedy důraz na inovace a rozšiřování stávajících možností grilování, každopádně výsledkem je, že tento největší soukromý výrobce grilů v Severní Americe dnes určuje trendy.

Aktuálním hitem je například u plynových grilů takzvaná infračervená zóna SIZZLE ZONE, která dokáže díky infračervenému hořáku s plynovými difuzory, v kombinaci s keramickým povrchem zóny, vyzařovat žár až 800 °C. A protože grilování je zejména o vysoké teplotě, tato novinka, s níž značka Napoleon vstoupila jako první na český trh, dodává plynovým grilům naprosto novou dimenzi. Jednoduše žár jako v pekle a chuť steaku nebeská! Kombinace jednoduchého grilování na plynu a vysokého žáru na zóně, kde se maso rychle zatáhne, oheň je ošlehne a ovoní a pak se dodělá už běžným způsobem, umožňuje pohodlnou přípravu s výslednou vůní a chutí, jako při přípravě masa na dřevěném uhlí. Žádný kouř ze šťávy skapávající do grilu, takže grilování je zároveň zdravější.

Dlouhodobá záruka i kvalitní servis

Další devizou grilů Napoleon je i dlouhodobá záruka a kvalitní servis. A to i u levnějších běžných modelů. Deset, patnáct let je standard, u špičkových prémiových modelů z těch nejlepších materiálů a nejkvalitnějšího nerezu bývá dokonce záruka doživotní.