Motocyklové a formulové hvězdy si zablbly na ledu

(VIDEO) V italském horském středisku Madonna di Campiglio se o uplynulém víkendu utkali jezdci stájí Ferrari a Ducati v závodu Wheels on ice. Vítězně z tohoto utkání odcházeli Felipe Massa a Valentino Rossi.

Letošní zimní Wrooom Ferrari skončilo. Týden plný lyžování, horských túr a dalších radovánek každoročně upevňuje vztahy uvnitř tohoto italského týmu. Už více než dvacet let se v Dolomitech scházejí významné tváře formulového týmu Ferrari a známé osobnosti stáje Ducati z MotoGP. Čest účastnit se této velkolepé akce má i úzký okruh novinářů specializujících se na oba tyto motoristické šampionáty.

Jako malí kluci, chtělo by se říci… Video ze „sranda“ závodu hvězd „Wheels on ice“ v Madonně di Campiglio

Ti včera odpoledne také mohli přihlížet úžasné show na zamrzlém jezeře při závodu Wheels in ice, ve kterém spolu závodili jezdci obou týmů.

Jako první přišel na program motokárový závod, jehož cílem projel jako první Velentino Rossi. Za ním se pak na stupně vítězů podívali ještě Felipe Massa a Fernando Alonso. Jízda ve vozech Fiat 500 se nejlépe podařila Brazilci Massovi, který navíc předvedl perfektní předjížděcí manévr, když těsně před koncem závodu ukradl vítězství Valentinu Rossimu. Fernando Alonso skončil opět třetí.