Sony má v Dubaji speciální obchod. Čtyři metry pod hladinou moře

První podmořský obchod Sony Aquatech Store

První podmořský obchod Sony Aquatech Store Zdroj: xperiablog.net

Technologická společnost Sony přišla s netradičním způsobem, jak veřejnosti demonstrovat své voděodolné telefony a tablety. V Dubaji otevřela obchod, který se nachází přímo na mořském dně. K návštěvě takzvaného Xperia Aquatech Storu zákazníci potřebují potapěčskou výstroj.

V podvodní místnosti výrobce vystavuje voděodolné telefony a tablety řady Xperia. Speciální showroom je vymyšlen tak, aby si „vylovené“ zařízení mohl zájemce prohlédnout nad hladinou. Všichni případní návštěvníci ovšem musejí mít potapěčské vybavení a musejí projít základním potapěčským kurzem, aby se do Aquatech Storu vůbec mohli povídat.

Paradoxně certifikace vystavovaných zařízení umožňuje jen potápění do hloubky 1,5 metru. Přístroje tak musely do speciálního obchodu cestovat ve speciálních vodotěsných pouzdrech.

Jak ovšem upozorňuje web AndroidCommunity.com, obchod je jen součástí marketingové kampaně a bude po několika dnech rozebrán. Navštívit jej proto mohou jen média, vítězové souvisejících soutěží a vybraní VIP hosté.

Uvnitř podmořského obchodu Sony Aquatech StoreUvnitř podmořského obchodu Sony Aquatech Store | AndroidAuthority.comUvnitř Aquatech Storu Sony