Bezpečnostní schránka – spolehlivá ochrana, kterou si můžete dovolit

Zdroj: ANJI

Jste majitelem bankovní schránky? Věděli jste, že banky nejsou nejlepším poskytovatelem těchto služeb? Srovnali jsme za vás všechna pro a proti a výsledek je jasný – změnou provozovatele můžete výrazně ušetřit a vaše cennosti budou ve větším bezpečí. 

Bezpečnost především

Spousta z nás se stále spoléhá na úschovu cenností pod vlastní střechou, což ale provází mnohá rizika. Pokud se nechcete zařadit po bok těch, které překvapil zloděj či živelná pohroma, je dobré začít přemýšlet nad tím, kam svůj majetek bezpečně uložit. A nejlepším řešením je bezpečnostní schránka.   

Ať už jste jejím majitelem, nebo o jejím pořízení teprve přemýšlíte, je důležité vědět, co vlastně od takové schránky očekávat. Bezpečnější uložení věcí, které jsou pro vás cenné, vám nabídne v podstatě každý poskytovatel. Rozhodujícím kritériem pro volbu komu svěřit své cennosti se pak stává cena a rozsah služeb.

ANJI

Lepší služby, aneb když Vám 8 hodin denně nestačí

Známou pravdu, že cena je vždy až na prvním místě, asi není třeba zdůrazňovat, nakonec většina poskytovatelů si je toho vědoma a nabízí svým klientům srovnatelné ceny. V čem ale můžeme najít velké rozdíly, jsou služby. Potřebujete jít do své schránky v sobotu odpoledne s tím, že budete během pěti minut obslouženi? To bylo dříve nemyslitelné, ovšem dnes je to - s výjimkou bankovních domů - běžné.

ANJI

Anonymita jako standard

Nemusíte být zrovna sňatkový podvodník nebo se skrývat před finančním úřadem či exekutorem, abyste ocenili výhody přístupu ke schránce bez prokazování totožnosti. Jedním z nejzajímavějších benefitů, které ale nabízejí jen nebankovní instituce, je anonymita. Tuzemské bankovní domy totiž podléhají dohledu ČNB a úřadům v jejich případě nezůstanete skryti tak, jako v případě soukromých bezpečnostních schránek. Sem se dostanete diskrétně jen za pomoci čipové karty a pinu, popřípadě otisku prstu.

Jak je to s pojištěním

Bylo by naivní srovnávat domácí trezor s bezpečnostní schránkou, a to nejen v samotné bezpečnosti, protože stejně důležitou součástí bezpečnostní schránky je i pojištění. Pojištění domácnosti vždy nekryje plnou hodnotu doma přechovávaných věcí, včetně větší hotovosti. To se pochopitelně týká i jiných cenností, o něž nechcete přijít. U bankovních schránek s pojištěním hotovosti nelze počítat, avšak u bezpečnostních schránek nebankovních poskytovatelů je výše krytí bez omezení a vztahuje se i na hotovost. Při aktuální „výši“ úrokových sazeb a s reálnou hrozbou záporných úroků na dohled je to pak pro uživatele výhoda k nezaplacení.

ANJI

Usnadněte si život a ušetřete

Pokud neradi ponecháváte osud svých věcí náhodě a zodpovědně hledáte nejlepší řešení jak ochránit vaše cennosti, nabízí se vám v rámci akční nabídky renomované značky 24SAFE jedinečná možnost, jak si převést bezpečnostní schránku z vaší banky s garancí nižší ceny až na 10 let. I když třeba patříte mezi ty, kteří odkládají změnu dodavatele energií, nebo převod bankovního účtu z důvodu přílišné administrativy, nemusíte mít obavy. S administrativou, spojenou s výpovědí stávající smlouvy, vám pomohou. 

Chci převést nebo získat novou schránku