Nova vzdává souboj s hokejem a přesouvá Hlas na pondělí

Scéna reality show Hlas Česko Slovenska

Scéna reality show Hlas Česko Slovenska

Fanoušci Hlasu Československa na TV Nova si na další přímý přenos počkají do pondělí. Na nedělní primetime, kdy Nova tuto reality show pravidelně vysílá, se s ohledem na finálový zápas hokejového mistrovství světa Nova rozhodla zařadit americký romanticko-dobrodružný snímek První rytíř.

Důvodem je postup českých hokejistů, kteří se po čtvrteční výhře nad Švédskem v sobotu střetnou se Slováky. A pokud je porazí, nastoupí v neděli v 19:30 k boji o zlato. Zápas živě přenáší veřejnoprávní sportovní kanál ČT4 Sport.

Sedmý finálový přenos Hlasu se tak mimořádně přesouvá na pondělní večer 21. května 2012, kdy se přímý přenos začne vysílat ve 20:00. Ve stejný den budou moci diváci sledovat také Rozstřel, jehož začátek se s ohledem na průběh sedmého finálového kola posouvá na 22:45, ihned po jeho ukončení. Pondělní seriály Kriminálka Anděl a Námořní vyšetřovací služba se posunují o týden na pondělí 28. května.

„Televize Nova je stejně jako miliony Čechů jedním z fanoušků národního hokejového týmu a věří, že mu bude moci držet palce ve finálovém boji o zlato. Proto se rozhodla vyjít vstříc i ostatním fanouškům, kteří jsou zároveň fanoušky dvanáctky nejúspěšnějších finalistů soutěže Hlasu ČeskoSlovenska,“ uvedla v tiskové zprávě TV Nova.