Od září poběží v Česku kanál Joj Family

logo Joj

logo Joj Zdroj: archiv

Mezi kanály s možností dostupnosti u všech českých operátorů se v září přidá zcela nový plnoformátový a multižánrový rodinný kanál Joj Family, který speciálně pro český trh vytváří slovenská Joj Group.

Nový kanál Joj Family, který z distribučního hlediska vůči satelitním kabelovým a IPTV operátorům zastupuje mediální společnost Axocom, bude od září dostupný v základních programových nabídkách operátorů a v DVB-T multiplexu MUX4.

Kanál bude orientovaný na příznivce rodinné zábavy. Vysílat bude to nejlepší z programové struktury TV Joj nepřetržitě sedm dní v týdnu a ve své programové skladbě zařadí například populární společné česko-slovenské formáty s tradicí, jako je například Česko Slovensko má talent, novou soutěžní show Hádej můj věk či nové seriály Za sklom, Pravá tvář nebo Hotel.

Zákazníci UPC se mohou těšit i na HD verzi. Do své nabídky kanál v nejbližší době zařadí kromě UPC i satelitní operátor Skylink, O2, a také Nej TV, Smart Comp, Telly a postupně i další satelitní, kabeloví a IPTV operátoři.