Slovenská O2 staví kampaň na poradcích

O2 Slovensko, kampaň na internet v mobilu

O2 Slovensko, kampaň na internet v mobilu

Nositeli informací o internetu v mobilu v nové kampani jednoho z operátorů na Slovensku jsou takzvaní O2 Guru.

O2 Guru je speciálně vyškolený prodejce, který zákazníkům pomáhá se vším, co potřebují znát z oblasti mobilní komunikace. Věnuje se zákazníkům detailněji a na hlubší úrovni než prodejce. O2 Guru najdou zákazníci ve vybraných prodejnách, na internetu i na zákaznické lince.

O2 tento projekt úspěšně využívá ve Velké Británii, kde se Guru těší velké oblibě a mají dokonce vlastní internetovou televizi – Guru TV. V této době už Guru fungují i u nás s kanálem na Youtube a právě se zavádějí na Slovensku.

Nová kampaň na Internet v mobilu ukazuje dvě situace, ve kterých může být Smartphone užitečný. Ve spotu Baletka najde maminka díky navigaci snadno cestu do baletní školy, kam jde s dcerkou poprvé. Ve spotu Bar se díky vyhledávání dozví nesmělý mladý muž všechno o tom, jak se balí děvčata, a sbalí krásnou slečnu. V závěru spotu divák zjišťuje, že se celá situace odehrává na dlani člověka – O2 Guru. On je tím, kdo představí situaci, nabídne řešení, radu a Internet v mobilu na první měsíc zdarma.

Oba televizní spoty se natáčely na Slovensku v produkci Protos production se slovenským režisérským týmem Gun Powder a postprodukčně je upravovalo studio Vertex Creation. Celá kampaň byla vytvořená reklamní agenturou VCCP speciálně pro slovenský trh. Kampaň poběží do konce září.

Informace o kampani:

Název kampaně: Internet v mobilu
Zadavatel: Telefónica O2 Slovakia
Agentura: VCCP
Kreativní ředitel: Dejan Stajnberger
Kreativní lídr: Ana Vehauc
Art Director: Roman Čihalík, Michal Gabriž
Copywriter: Ana Vehauc, Michal Kozelka, Lucia Čarná
Client servis: Marianna Radosová, Lukáš Falta
Producer: Barbara Kipsová
Produkce: Protos productions
Režie: Gun Powder
Střih: Matej Beneš
Postprodukce TV: Vertex Creation
Použitá média: TV, OOH, print, rádio, online