Škoda Kodiaq odhalila kompletní ceník

Nákresy SUV Škoda Kodiaq

Nákresy SUV Škoda Kodiaq Zdroj: Skoda Auto

Škoda postupně odhaluje velké SUV označené jako Kodiaq
Škoda postupně odhaluje velké SUV označené jako Kodiaq
Škoda postupně odhaluje velké SUV označené jako Kodiaq
Škoda Kodiaq
Škoda Kodiaq
16
Fotogalerie

Už základní výbava kodiaqu je bohatá. Zahrnuje dvouzónovou automatickou klimatizaci, elektricky ovládaná okna vpředu i vzadu či střešní nosič.

Na letošním pařížském autosalonu Škoda zveřejnila základní cenu svého s napětím očekávaného modelu, SUV kodiaq. Vůz se základním čtyřválcem 1.4 TSI (110 kW) stojí na českém trhu 677 900 korun, přičemž za tuto cenu je možné vybírat mezi dvouspojkovou převodovkou a pohonem všech kol. Nyní automobilka odhalila i ceny ostatních verzí.

 Už výbava základní verze Active je bohatá. Zahrnuje kožený multifunkční volant, sedm airbagů, automatickou dvouzónovou klimatizaci, elektrické ovládání oken vpředu a vzadu, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka nebo infotainment Swing s osmi reproduktory a 6,5“ obrazovkou. Nechybí ani 17“ kola z lehkých slitin, palubní počítač, zadní lavice sklopná v poměru 40:20:40 nebo černý střešní nosič.

 

Základní výbavu je pak možné obohatit zvýhodněným paketem Active Plus. Ten stojí patnáct tisíc korun a zahrnuje přední mlhovky, tempomat nebo zadní parkovací senzory.

 Druhý stupeň Ambition je o 53 tisíc korun dražší než výchozí Active. Za tento příplatek výbavu rozšíří ochrana hran bočních dveří, bezklíčové startování, mlhovky, světelný a dešťový senzor, přední a zadní parkovací senzory, elektricky sklopná zrcátka nebo tempomat. Nechybí ani praktické prvky jako cargo elementy v kufru, odkládací schránky na deštník v předních dveřích nebo vyjímatelná diodová svítilna v zavazadelníku.

 

Kompletní ceník si prohlédněte na auto.cz