Další realitka chystá franšízu

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: 7 Dominik Bachurek

Největší moravská realitní kancelář, společnost Sting, chystá v příštím roce franšízu. V tuto chvíli už prý společnost jedná s několika zájemci.

„Je to otázka několika týdnů, maximálně měsíců,“ uvedla Adéla Hybler Mayerová, mluvčí společnosti. Cena licence podle ní zůstává otázkou jednání. „Své partnery si pečlivě vybíráme, nejsme nikým tlačeni do prodejů a hodnocení za to, kolik franšíz jsme prodali,“ dodala mluvčí.

Realitka začínala v roce 1997 v Třinci jako firma o dvou lidech. „S otcem jsem si vyrobil svůj první pracovní stůl. Měl jsem tedy nábytek, počítač a rezervu - dvacet, třicet tisíc z úspor,“ říká Marek Zaremba, majitel společnosti. Nyní firma, která za dobu své existence zobchodovala nemovitosti za 30 miliard korun, patří svým obratem mezi trojku největších realitek v Česku - společně s Re/Maxem a MM Reality.

Sting má 38 poboček a chystá se otevřít další v Ostravě. Největší koncentraci má realitní síť, která už působí téměř ve všech částech Česka, na Moravě. „Chtěli bychom se dostat i do jediného kraje, který nám zbývá – Karlovarského. Pokud to bude díky franšíze, budeme rádi,“ uvedla Hybler Mayerová.