Strach z exekuce? Předejděte nejhoršímu nárazu

Zdroj: ANJI

Exekuční řízení se v České republice bohužel řídí presumpcí viny. Nejdřív zabavíme, co se dá, a pak nám můžete dokázat, že máme něco z toho vrátit.

Pokud se váš příbuzný nebo spolubydlící dostal do potíží a hrozí mu exekuce nebo sami cítíte sebemenší náznak téhle katastrofy, která se už pomalu dá nazývat národním sportem, nebo pokud jste prostě prozíraví a opatrní na svůj majetek, jednejte. Neplaťte za chyby jiných. Na ideální formu onoho potřebného jednání jsme se za vás zeptali bezpečnostního odborníka Mgr. Jiřího Zavadila.

ANJI

„Obecně, ale i ve vámi zmíněných případech, je zdaleka nejbezpečnější a nejpohodlnější způsob ochrany cenností všeho druhu, včetně hotovosti, bezpečnostní schránka v profesionálně spravovaných trezorových místnostech. Na českém trhu jsou i instituce, kde o existenci Vaší schránky úřady (na rozdíl od bankovních trezorů) nevědí. Ideálním příkladem je pražská firma 24SAFE, která pronajímá bezpečnostní schránky od švédské společnosti GUNNEBO. Její trezorové místnosti mají nejvyšší dostupnou třídu bezpečnosti, vícestupňové prověřování přístupu včetně kontroly otisku prstu, pojištění a jsou plně automatizované. Díky umístění v centru Prahy, v ulici Na Poříčí, a NONSTOP provozu se ke svému majetku dostane kdykoliv – a diskrétně! To ocení každý rozvážný klient, i pokud se ničeho nemusí obávat a chce chránit třeba rodinné fotografie před živly nebo uschovat část dědictví pro potomky.“    

Chci převést nebo získat novou schránku s garancí nejlepší ceny