Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice

Vyhledávání bytů, domů či pozemků zažívá opravdovou revoluci! Nově spuštěný realitní robot nastavuje úplně nový směr v hledání nemovitosti pro bydlení, pronájem či výhodnou investici.

Představte si vyhledávač, který za vás každých 5 minut prohledá všechny významné realitní portály v České republice. Navíc vás umí upozornit hned, jakmile se nemovitost s vámi zadanými parametry objeví na trhu. Umí vyhledávat pomocí klíčových slov a pokročilých matematických algoritmů. To vše je Realitio.cz!

Zatímco i nejnavštěvovanější realitní portály obsahují maximálně 100 000 nabídek, Realitio.cz jich pro vás má více než půl milionu – nabízí tak největší a nejucelenější nabídku realit na českém trhu, a to včetně dražeb, soukromých inzerátů i nabídek od klasických realitních kanceláří.

Za vyhledávačem stojí unikátní systém vyvinutý českými matematiky, kteří byli za svoji práci oceněni i v Mekce moderních technologií –  Silicon Valley. Realitio už brzy přidá další revoluční funkce a již nyní plánuje expanzi do zahraničí.

Díky čemu je Realitio tak výjimečné?

Největší nabídka realit v České republice – víc jak 500.000 nabídek.

Šetří čas každému, kdo hledá – Stačí navštívit Realitio.cz a okamžitě máte přehled. 

Umožňuje hledání podle klíčových slov – nechcete zatrhávat parametry ve vyhledávacím formuláři? Jednoduše napište do vyhledávače například „výhodná investice“ a získáte tak pouze výhodné nabídky.

Ukazuje všechny nemovitosti dostupné ve vašem okolí – díky funkci RADAR máte během chvíle přehled o všech nemovitostech, které se nacházejí v okruhu jakékoli lokality na mapě. 

Ať už hledáte investiční příležitost anebo byt s krásným výhledem, vyzkoušejte Realitio.cz.