Design Week Stopka 2013 představí nové nábytkové trendy

Trendový nábytek, ilustrační foto

Trendový nábytek, ilustrační foto Zdroj: Stopka.cz

V týdnu od 22. do 28. dubna 2013 se v showroom společnosti Stopka bude konat první ročník Design Week, který veřejnosti představí nejnovější trendy a kolekce nábytku roku 2013. Akce navazuje na nedávný prestižní milánský veletrh nábytku Salone Internazionale del Mobile.

V rámci tohoto týdne na návštěvníky čekají nejen individuální prodejní podmínky, ale i zajímavý program - prezentace, módní přehlídky, gastronomické zážitky i speciální večírky. Součástí bude také výstava světoznámého sklářského designéra Ronyho Plesla a unikátního projektu architektonické kanceláře ADR.

Tak jako věhlasný milánský veletrh, i Design Week by se měl stát každoroční událostí. „Hlavním záměrem je představit veřejnosti design a otázky stylu v širším kontextu“, říká Jiří Stopka, majitel společnosti. „Design se netýká jen architektury a interiérů, ale též předmětů, které denně používáme, oblečení, které nosíme, dokonce i jídla, které si dopřáváme. Chceme našim zákazníkům tímto způsobem nabídnout ucelený obraz aktuálních trendů a třeba jim i pomoci najít právě ten svůj styl,“ doplňuje.

Trendový nábytek, ilustrační fotoTrendový nábytek, ilustrační foto | Stopka.cz

Svou práci v rámci Design Week představí i renomovaný designér Rony Plesl, který v obou výstavních prodejnách rozmístí své mísy, vázy, skleničky a kresby. „Chceme tak veřejnosti ukázat, jak silné je propojení kvalitních značek, nábytku a umění,“ komentuje Rony Plesl a podotýká, že většina vystavených objektů bude prodejná. Se společností STOPKA začal spolupracovat před rokem a půl, když vytvořil světelný objekt pro jejich nově otevřený obchod Armani Casa. V současnosti společně připravují dva designy interiérů pro zákazníky.

Design Week proběhne v obou výstavních prodejnách společnosti na adresách Klimentská 46 a 48, Praha 1 – Nové Město. Po dobu celé akce bude navíc prodloužena otevírací doba prodejen od 10 do 20 hodin ve všední dny a od 10 do 16 hodin o víkendu.