Dobrovolná návštěva lékaře by se měla stát přirozenou součástí života

Zdroj: NH Hospital a.s.

3
Fotogalerie

V době ohrožení novým typem koronaviru se obecně lidé začali zajímat o svoje zdraví o něco více. Je to logické – chceme být v dobré kondici, kdyby postihl i nás. A pokud už jsme covid prodělali, chceme být rychle zase v kondici. Cestou, jak pro sebe něco udělat a zjistit, na čem by bylo možné ještě zapracovat, jsou preventivní zdravotnické programy, které nabízí společnost ALTOA Premium Health Care.

Víc než jen vyšetřit a ošetřit

„Pro Řeky je zdraví na prvním místě. Vidíme v tom něco víc než jen vyšetřit, ošetřit a poslat domů. Zároveň nevidíme důvod, proč by nešlo poskytovat zdravotní péči v krásných, čistých a moderních prostorách. Už samotná návštěva lékaře je pro mnoho lidí stres, proč ho navíc umocňovat depresivním prostředím jako z minulého století? Návštěva doktora přece nemusí být nepříjemný zážitek. A my chceme dosáhnout toho, aby lidé nechodili k lékaři se staženým žaludkem a ve chvíli, kdy už není zbytí,“ vysvětluje jednatel společnosti Tomáš Petsinis.

NH Hospital a.s.

Chce proto nabídnout klientům takový komfort a servis, aby si zvykli nemocem předcházet a zároveň, pokud už nějaké potíže mají, řešit je expres a komplexně. Nemusíme si nic nalhávat, na vyšetření některých specialistů se dnes čeká i týdny.   

Klienti, kteří si do ALTOA našli cestu, oceňují, že jsou lékaři schopni během jediného dne zjistit jejich aktuální zdravotní stav. Preventivních vyšetření nabízí ALTOA několik typů, například v komplexním preventivním programu vás čeká krevní rozbor, vyšetření internistou, EKG, echokardiografické vyšetření, ultrazvukové vyšetření cév a mnoho dalšího. Postará se o vás přátelský personál a celou dobu budete mít na blízku člověka, který vás vším provede a všechno vám vysvětlí.

NH Hospital a.s.

Prodělal jsem covid. A co dál?

Naši lékaři se u pacientů, kteří prodělali covid, často setkávají s přetrvávajícími potížemi i několik měsíců. Na přání klientů jsme proto přidali nové programy POST COVID-19. Speciální programy jsou určeny pro ty, kteří se stále necítí po nemoci fit a chtějí se dostat rychle zase do kondice, ale i pro ty, kteří obtížemi netrpí, ale chtějí zjistit, zda neměla nemoc nějaké zatím skryté následky.

Klienta proto vyšetří pneumonolog, čeká ho spirometrie, dechový test FENO nebo bodypletysmografie. Součástí programu je ergometrické vyšetření, elektrokardiografie nebo rentgenové vyšetření hrudníku. Po krevních testech, vyšetření neurologem a konzultací s psychologem si o celkových výsledcích popovídáte s interním lékařem. Ten vám navrhne další postup a individuální rehabilitaci, pokud to bude vhodné. I tady platí to, na čem si zakládáme: osobní přístup, respektování vašich časových možností a minimální čekací doby.  

Více naleznete na altoa.cz

NH Hospital a.s.