Projekt Kajetánka představil vzorový byt

Developerská společnost BOZNER s. r. o. představila právě dokončený vzorový byt v luxusní rezidenci KAJETÁNKA v pražském Břevnově. Ve stanoveném harmonogramu tak dosáhla dalšího milníku ve výstavbě projektu. Úplné dokončení první fáze je plánováno do konce roku 2011.

V současné době a podle plánu probíhají první dvě fáze výstavby projektu. Pro realizaci vzorového bytu developer vybral byt 3+kk o velikosti 90 metrů čtverečních, situovaný v bytovém domě I. Každý z přibližně 140 luxusních dvou- až čtyřpokojových bytů o velikostech od 50 do 220 metrů čtverečních má k dispozici velký balkon, terasu nebo předzahrádku až do velikosti kolem 400 metrů čtverečních. Předzahrádky se opticky propojují s okolním parkem. V horních patrech budov se nacházejí velmi prostorné byty typu penthouse, z nichž dva se právě dokončují. Součástí bytů jsou vyhrazená parkovací stání a sklepní kóje.

Tým interiérových designérů společnosti EXX vedený nadějným českým designérem Ondřejem Karpianusem dostal zadání navrhnout a zařídit vzorový byt pro dvoučlennou domácnost, a to moderně, svěže, pohodlně a v rámci posledních trendů bytového designu. „Při návrhu zařízení bytu jsme se snažili o moderní a nadčasové pojetí interiéru, které se uživateli neomrzí, a to včetně použití přírodních odstínů barev, ale i materiálů. Naším cílem bylo naznačit, jak je možné ztvárnit interiérové zařízení bytu, které je zároveň luxusní, avšak přitom dostupné a komfortní pro každodenní život,“ vyjádřil se Ondřej Karpianus. Vzorový byt je příkladem nápadů a řešení v developerském projektu při zachování klientských standardů. Po splnění všech požadavků a nároků, jako jsou dobré dispoziční řešení či dostatečné úložné prostory, se našel i prostor pro osobité vyjádření.