Zlaté momenty nás všech

Soutěž Zlaté momenty nás všech

Soutěž Zlaté momenty nás všech Zdroj: Cesky rozhlas

Zlatá cihla jednomu z vás. Vánoční soutěž Radiožurnálu k výročí 20 let České republiky přinese pravou zlatou cihlu tomu, kdo se nejlépe vyzná ve zlatých momentech naší země.

Bude to přesně 20 let, co vznikla samostatná Česká republika. K této příležitosti pořádá Český rozhlas 1 – Radiožurnál vánoční soutěž plnou zlatých okamžiků naší samostatné historie, které překročily běžné hranice. Okamžiků, o kterých nám posledních dvacet let přinášeli reportéři Radiožurnálu pravidelné informace. Hlavní výhrou bude zlatá cihla od společnosti SAFINA, Ford B-MAX a zájezd pro 2 osoby do Maroka od Blue Style.

Soutěž již má od 26. 11. svá první kola za sebou a s nimi i spoustu zajímavých okamžiků, jak z historie naší vlasti, tak z úst zajímavých hostů, kteří se ve studiu Radiožurnálu v rámci „zlatých okamžiků“ střídají každý den. Tyto okamžiky si můžete připomenout s námi na zlatemomenty.cz, kde máte jedinečnou možnost do soutěže se zapojit, o výherci ještě není rozhodnuto. Soutěž vrcholí den před Vánocemi. Poslouchejte Radiožurnál.

Zlatá cihla čeká na jednoho z vás.