Češi mají důvod ke změně banky díky novému U kontu od UniCredit Bank

Unicredit Bank

Unicredit Bank

UniCredit Bank zjišťovala, co by Čechy přimělo změnit svou hlavní banku. Většina si přeje srozumitelné poplatky, zadarmo to ale být nemusí. Všichni chtějí přístup k bankovním službám odkudkoliv a kdykoliv. A pokud zvolí radikální řez a vyberou si nového správce svých financí, očekávají, že se banka postará o veškerou administrativu.

Představte si bankovní konto, za které nemusíte platit žádné měsíční poplatky. Představte si konto, u kterého neplatíte za žádné příchozí a odchozí elektronické transakce. Až budete posílat platby za nájem, energie nebo třeba vánoční dárky, nebude vás to stát ani korunu navíc. Podobné služby mohli dosud získat jen někteří s vysokým příjmem a v omezené míře, teď na ně může dosáhnout téměř každý.

Podmínka je jediná – zasílat si na účet alespoň 12 tisíc korun měsíčně.

Podle posledního průzkumu Češi milují hotovost a nehodlají se jí vzdát. Na rozdíl od severských národů, kde jasně dominují platební karty nad bankovkami a mincemi, všichni nosíme v peněžence okolo 500 korun. Taky se rozčilujeme při každém hledání bankomatu, při vyúčtování poplatků za výběry hotovosti z bankomatů, nebo při návštěvách směnáren před dovolenou. Tomu je provždy konec. Klient, který používá nové U konto, může vybírat z jakéhokoli bankomatu doma i v zahraničí, a to zdarma.

Studenti a mladí do 26 let mohou U konto využívat zcela bez finanční podmínky. Je to prostě účet, který si dnes založíte a využíváte ho až do důchodu. Účet zároveň umožní přístup k dalším výhodným bankovním službám. Nejde o žádnou akční nabídku, uvedené podmínky UniCredit Bank garantuje na příštích deset let.

Změna banky je jednoduchá

NOVÉ „U KONTO“ V PRAXI

► Žádný měsíční poplatek za vedení účtu
► Výběry ze všech bankomatů doma i v zahraničí zdarma
► Žádné poplatky za příchozí nebo odchozí elektronické platby
► Skvělý účet, který vám umožní využívat další služby
► Ročně můžete ušetřit až 5000 Kč

Jak na to?

. V praxi stačí jeden Váš podpis, a o všechno ostatní se v UniCredit Bank postarají. O tom, jak převod služeb postupuje, Vás bude banka elektronicky informovat. Pro případné dotazy a okamžitá řešení případných potíží je klientům k dispozici bezplatná telefonní linka 800 15 88 15.

Jak si mohu účet otevřít?

. Vyřízení je rychlé, stačí jen několik minut Vašeho času.