Konečně! Povinné ručení, které lze vypovědět kdykoliv

Wüstenrot

Wüstenrot Zdroj: Wustenrot

Bonus 30 % již po 2 letech jízdy beze škod a možnost smlouvu kdykoliv vypovědět - tyto nové neobvyklé výhody pojištění vozidel ProAuto již využívají tisíce řidičů, kteří si povinné ručení sjednali u Wüstenrotu.

Prvním „nadstandardem“ pojištění ProAuto je 30% bonus již po dvou letech jízdy bez nehod u povinného ručení. Obvyklá doba je přitom šest let. Výše bonusu převyšuje podmínky běžné na trhu i v dalších letech. Na maximální 60% bonus dosáhnete po 120 měsících bez nehody.

WüstenrotWüstenrot | Wustenrot

Jediné povinné ručení, které můžete vypovědět kdykoliv

Druhou jedinečnou výhodou povinného ručení ProAuto, kterou žádná jiná pojišťovna nenabízí, je možnost kdykoliv ukončit smlouvu bez udání důvodů a bez jakýchkoliv poplatků nebo sankcí. Nemusíte čekat na výročí smlouvy a obávat se dlouhodobého nevypověditelného závazku. Wüstenrot vám bez komplikací umožní přejít jinam. Stačí vyplnit příslušný formulář a zaslat ho na centrálu Wüstenrotu. Pojišťovna pak vaše povinné ručení do 8 dnů ukončí.

Komplexní pojištění je u Wüstenrotu i díky převodu bonusu levnější

Povinné ručení vám na krytí škod v mnoha případech ale nestačí. Když vám auto nabourá neznámý pachatel, způsobíte nehodu nebo vám někdo auto odcizí, musíte uhradit škody na svém vozidle z vlastní kapsy. Pokud máte sjednáno i havarijní pojištění, zaplatí vám to pojišťovna. Z poměru počtu sjednaných havarijních pojištění k počtu aut vyplývá, že si mnoho majitelů vozidel tento fakt buď neuvědomuje, nebo na pojištění šetří. A pak platí.

Havarijní pojištění ProAuto právě teď ještě více šetří peněženku dobrých řidičů, kteří alespoň 5 let nezpůsobili žádnou nehodu. Každý měsíc bezeškodního průběhu nad 5 let u povinného ručení se vám převede jako bonus na havarijní pojištění. Kromě tohoto bonusu získáte další 5% slevu na ročním pojistném. Podmínkou je, že si obě pojištění sjednáte u Wüstenrotu.

Navíc budete mít asistenční služby a úrazové pojištění na celkovou částku 1 000 000 korun po celou dobu pojištění zdarma. S pojištěním ProAuto tak získáte kvalitní pojistnou ochranu za správnou a přitom atraktivní cenu.

Jednoduše po telefonu nebo přes internet

Sjednat si pojištění ProAuto u Wüstenrotu už nemůže být jednodušší a rychlejší. Stačí zvednout telefon a zavolat zdarma 800 22 55 55. Stejně rychle a pohodlně lze uzavřít smlouvu přes internet na www.wustenrot.cz. Formuláře na webu jsou jednoduché a srozumitelné. Správné vyplnění a sjednání smlouvy zvládnou i internetoví laici.

Podrobné informace o pojištění ProAuto na www.wustenrot.cz

WüstenrotWüstenrot | Wustenrot