Povinné ručení Wüstenrot – pojištění, které nesvazuje

Wüstenrot

Wüstenrot Zdroj: Wustenrot

U povinného ručení byste se měli spíše řídit heslem „Nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci“ a vybírat kvalitní pojištění rizik za správnou cenu.

Wüstenrot od září zavedl dvě novinky, které se vymykají standardním podmínkám na českém trhu. Nabízí vám kvalitní pojištění za správnou a současně atraktivní cenu. Její výše je kromě parametrů vozidla závislá na věku řidiče, místu jeho bydliště a zkušenostech za volantem.

30% bonus již po dvou letech

Odborníci na vývoj pojistných produktů ve Wüstenrotu vsadili na propracovanou cenotvorbu a u nově uzavřených smluv povinného ručení detailněji upravili parametry pro výpočet pojistného. Již po dvou letech jízdy bez nehod získáte bonus 30 %. Také v dalších letech převyšuje nově nastavená výše bonusu obvyklé podmínky na trhu – viz graf. Na maximální 60% bonus pak dosáhnete po 120 měsících bez nehody.

WüstenrotWüstenrot | Wustenrot

Povinné ručení bez závazku, jediné, které lze vypovědět kdykoliv

U nově uzavřených smluv zavedl Wüstenrot další převratnou novinku - možnost smlouvu o povinném ručení kdykoliv ukončit, tedy řešení, které žádná jiná pojišťovna nenabízí. A tak pokud jste se službami pojišťovny nespokojeni a chtěli byste smlouvu vypovědět, musíte zpravidla počkat až na tzv. výročí smlouvy.

Ve Wüstenrotu se však neobávají, že byste byli s jejich pojištěním a službami nespokojeni, a umožní vám bez komplikací přejít jinam. Vy zase nemusí mít obavy z dlouhodobého nevypověditelného závazku.

Připojištění

Wüstenrot vám nabízí vyšší pojistnou ochranu díky připojištění skel, úrazu a rozšířených asistenčních služeb, vztahujících se i na případy poruch včetně těch, způsobených pochybením řidiče. Multibonus až na další 3 auta v rodině, sleva až 10 procent pro klienty Wüstenrotu a asistenční služby zdarma jsou dalšími důvody, proč si sjednat povinné ručení právě u Wüstenrotu.

Jednoduše po telefonu nebo přes internet

Sjednat si povinné ručení u Wüstenrotu už nemůže být jednodušší a rychlejší. Stačí zvednout telefon, zavolat zdarma 800 22 55 55 a nadiktovat pracovníkovi prodejního call centra všechny údaje potřebné ke sjednání pojistné smlouvy. Stejně rychle lze uzavřít smlouvu přes internet na www.wustenrot.cz. Formuláře na webu jsou jednoduché a srozumitelné, a pokud něco opomenete, hned vás na to upozorní. Jejich správné vyplnění a sjednání smlouvy zvládne i internetový laik.

Podrobné informace o pojištění vozidel ProAuto najdete na www.wustenrot.cz

WüstenrotWüstenrot | Wustenrot