Student Agency opět mluví ústy Aleše Ondrůje

Aleš Ondrůj

Aleš Ondrůj Zdroj: mediafax

Dopravní podnikatelé Radim Jančura a Aleš Ondrůj se po téměř roční pauze znovu dohodli na spolupráci v oblasti mediální komunikace. Ondrůj se od ledna stal staronovým mluvčím Jančurovy skupiny Student Agency.

„Pravidelně se s Radimem Jančurou potkáváme a nyní jsme dospěli k tomu, že se jako externista postarám o komunikaci jeho firem,“ sdělil serveru E15.cz Ondrůj. Ten ještě před rokem působil jako šéf komunikace Student Agency a ředitel zákaznického servisu a prodeje u dceřiného železničního dopravce RegioJet. Pak se ale vydal podnikat na vlastní pěst do Polska, kde spustil projekt Tiger Express.

Nová firma provozuje minibusové spoje mezi Ostravou, Katovicemi a Krakovem nebo prodává jízdenky a letenky. Spolupracuje přitom také se Student Agency. Podle Ondrůje Tiger Express měsíčně přepraví kolem 2000 lidí, obsazenost spojů činí 70 procent.

Tygří byznys prý se dostal do standardních kolejí, takže si Ondrůj může dovolit mluvit i za Jančuru. Komunikace Student Agency po odchodu Ondrůje vázla, v poslední době byla skupina bez mluvčího. Mediálním propadákem bylo například téma přepravy invalidů ve vlacích RegioJetu.