Travel Service rozšíří nabídku o lety do Rimini a na Korsiku

Letoun společnosti Travel Service

Letoun společnosti Travel Service Zdroj: Travel Service

Tuzemský letecký dopravce Travel Service rozšíří letní nabídku letů o přímá spojení do přímořského letoviska Rimini v Itálii a na Korsiku. Spojení pravidelnými linkami SmartWings plánuje zahájit 27. května v případě Rimini a 15. června začne létat na Korsiku.

Zpáteční letenku do Rimini bude možné koupit od 4311 korun. Lety do Rimini plánuje třikrát týdně do 3. října. Lety do jihokorsického Ajaccia plánuje provozovat jednou týdne, pokaždé ve středu.

Kromě těchto novinek plánuje soukromý dopravce, patřící do skupiny Unimex Group, rozšířit četnost letů na Kanárské ostrovy z pěti linek na osm týdně. Rozšířit by se měl rovněž počet letů na Baleárské ostrovy, do Palma de Mallorca plánuje přes letní sezónu létat dvakrát denně.

Vlastními letadly provozují SmartWings lety do 51 destinací, ve spolupráci s partnerskými leteckými společnostmi umožňují letět celkem do více než 80 destinací. Předloni klesl společnosti Travel Service zisk po zdanění na 60 milionů korun. Unimex Group vlastní podnikatelé Jiří Šimáně a Jaromír Šmejkal. Od loňského října drží desetiprocentní podíl v dopravci čínská investiční společnost CEFC.