Logistická firma Evolution Time Critical expanduje do střední Evropy. Otevírá pobočku v Bratislavě

Evolution Time Critical (ETC) otevírá pobočku v Bratislavě

Evolution Time Critical (ETC) otevírá pobočku v Bratislavě Zdroj: ETC

Ladislav Balogh, šéf pobočky Evolution Time Critical  v Bratislavě
2
Fotogalerie

Společnost Evolution Time Critical, která zajišťuje logistická řešení pro mezinárodní dodavatelské řetězce, otevírá pobočku v Bratislavě. Plánuje odtud poskytovat služby zákazníkům ve střední Evropě. 

Slovensko je největším světovým výrobcem automobilů na hlavu, přičemž export související s automobilovým průmyslem představuje zhruba polovinu slovenského průmyslu. Nová kancelář proto bude hrát klíčovou roli v podpoře podnikání zákazníků ve střední a východní Evropě, včetně Maďarska a České republiky.  Do čela pobočky, která je v plném provozu od března, jmenuje Ladislava Balogha.

V současné době se ze Slovenska ročně vyveze více než milion vozidel producentů VW, Stellantis, Kia, Jaguar Land Rover či produktů více než 350 výrobců originálních dílů. Kromě toho společnost Volvo Cars ve snaze posílit svou výrobní kapacitu pro akumulátorová elektrická vozidla (BEV) brzy otevře na Slovensku specializovanou továrnu na elektromobily – svůj první nový závod v Evropě po 60 letech.

Bratislavská pobočka bude mít také za úkol poskytovat své služby v Maďarsku, kde automobilový průmysl představuje 20 procent národního exportu. V současné době v zemi působí čtyři výrobci OEM, Audi, Mercedes-Benz, Opel a Suzuki. Společnost Evolution Time Critical (ETC) je tak připravena poskytovat rychlá logistická řešení přímo na místě.

Graham Little, výkonný ředitel společnosti Evolution Time Critical, uvedl: „Naše expanze do střední a východní Evropy úzce souvisí s operacemi a ambicemi našich zákazníků. Vzhledem k robustnímu a rostoucímu automobilovému sektoru a rostoucímu významu v rámci evropského dodavatelského řetězce je schopnost rychle a efektivně dodávat nouzová logistická řešení v tomto regionu zásadní pro naši globální síť.“

„Naším cílem a dlouhodobou strategií je poskytovat klientům kvalitní prvotřídní služby s osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Tým Evolution Time Critical je složen ze specialistů, kteří se nezaleknou žádné výzvy a jsou schopni našim zákazníkům poradit a navrhnout co nejlepší možné řešení ve chvílích, kdy se každá minuta počítá,“ říká Ladislav Balogh, který je rovněž pověřen i obchodními aktivitami firmy ve stření Evropě . 

Nová slovenská kancelář bude přímo propojena se sítí poboček Evolution Time Critical ve Velké Británii, USA, Německu, Číně a Španělsku. S rozšiřující se globální sítí a specializovanými regionálními specialisty ETC upevňuje svou pozici jednoho z nejvšestrannějších a nejpropojenějších poskytovatelů urgentní logistiky na světě.