Remoska expanduje a investorům vydělá 5,5 mil. korun

Zdroj: Fingood s.r.o.

Remoska, značka, která si v minulosti získala srdce mnoha Čechů a Slováků. Tuto legendární mísu jste našli skoro v každé kuchyni. V posledních letech si značka prošla modernizací a oslovuje i mladou generaci zákazníků. Nyní díky spolupráci s investiční platformou Fingood.cz chystá svoji další expanzi.

Společnost Remoska je značka se zavedenou tradicí, která na trhu působí již 65 let. Srdce zákazníků si získala díky svým kvalitním a funkčním pečícím mísám, které fungují i po mnoha desetiletích od své výroby.

Lovebrand s přesahem

Remoska se dokázala vyrovnat s poklesem kupní síly svých stálých zákazníků a velmi rychle vybudovala nový lovebrand. Ten se v posledních letech představit také mladší generaci a změnit i jeho vnímání na trhu.

Ke svému dobrému jménu přidala také rozšířené portfolio. V něm kromě „klasické“ remosky nalezneme například kvalitní kuchyňské nádobí, elektrospotřebiče i designový multicooker a příslušenství.

Česká tradice v moderním hávu

Společnost i nadále pokračuje v budování tradiční české značky, proto i v budoucnu chce držet kompletní výrobu produktů v České republice. Za tímto účelem staví nový automatizovaný a plně digitalizovaný výrobní závod, který bude v tomto oboru nejmodernějším závodem ve střední Evropě.

V rámci firmy již nyní vznikají základy nové divize, která se zabývá rozjezdem OEM produkce (Original Equipment Manufacturer – výrobek, který je prodáván a propagován jinou obchodní značkou) pro značky nejen z České republiky, ale především z dalších evropských států. Díky těmto novým technologiím se stane jedním z předních evropských výrobců nádobí.

Na expanzi Remosky můžete vydělat

Právě pro tuto expanzi společnost spojila síly s přední tuzemskou investiční platformou Fingood.cz. „Jsme rádi, že můžeme být u expanze tradiční české značky. Filozofií Fingoodu je rozvoj a podpora zavedených českých společností a Remoska je jejich skvělým příkladem,“ popisuje Vít Endler, CEO této platformy.

Fingood.cz tuto investiční příležitost představil svým bezmála 7 000 investorů. Připravena je pro ně investice s pevně stanoveným zhodnocením 11 % p. a. Ta bude navíc doplněna o skvělé zajištění v podobě zástavy nemovitého majetku v hodnotě 75 mil. korun. Investoři si díky nastaveným parametrům mezi sebe rozdělí výnos 5,5 mil. korun! Rozvoj Remosky můžete podpořit i Vy na stránkách Fingood.cz.