Vídeň se stane středobodem mezinárodní startupové scény

ViennaUP  - startupový festival ve Vídni

ViennaUP - startupový festival ve Vídni Zdroj: ViennaUP

V rakouské metropoli se od 30 května do 6. června 2023 uskuteční mezinárodní festival ViennaUP 23, který je zaměřený na inovativní technologie a startupy. Zahrnuje nespočet přednášek od předních odborníků, workshopy a řadu networkingových akcí. 

Jedná se tedy o ideální příležitost pro začínající podnikatele, kteří chtějí rozvíjet své projekty a navázat nové kontakty. ViennaUP'23 nabízí program zaměřený na šest hlavních témat:

  1. Brilantně investovat: Události pro ty, kteří hledají skvělé startupové nápady, cenné osobní kontakty, skvělé týmy a slibné příležitosti.
  2. Najít investory: Představit zde můžete své nápady, navázat kontakty s investory a vyslechnout si zkušenosti podnikatelů a odborníků z úspěšných podniků.
  3. Zlepšit své dovednosti a expandovat: Workshopy a trénink pro zakladatele a inovátory, kteří chtějí růst a zlepšovat se.
  4. Objevovat nové technologie: Pokud vás technologie fascinuje a zajímá vás, na čem pracují mezinárodní inovátoři v posledním roce.
  5. Ovlivnit budoucnost: Toto téma je zaměřené na lidi, planetu a zisk. Potkejte se a diskutujte s ostatními startupy a investory, kteří chtějí mít pozitivní dopad.
  6. Zažít kulturu a technologie: Tyto akce se týkají vzájemného propojení umění, digitální technologie a byznysu.

Festival nabídne také řadu přednášek od předních odborníků z různých oborů, kteří budou hovořit o nejnovějších trendech a inovacích v oblasti podnikání a technologií. Mezi přednášejícími nebudou chybět ani zástupci největších korporací, kteří budou hovořit o tom, jak se svět velkých firem mění a jak si udržet konkurenceschopnost v době rychlých změn.

Na ViennaUP bude také mnoho networkingových akcí, které umožní účastníkům seznámit se s dalšími lidmi z oboru a navázat nové kontakty. Pro zájemce budou také k dispozici různé workshopy, kde si mohou vyzkoušet nové nástroje a technologie a získat nové zkušenosti.

ViennaUP je skvělou příležitostí pro všechny, kdo se zajímají o inovativní technologie a podnikání. Festival nabízí příležitost seznámit se s novými trendy a získat nové kontakty, a tím pomoci v rozvoji svého projektu nebo firmy.

Jak se zúčastnit

Vstup na většinu festivalových akcí vyžaduje bezplatnou registraci. Hlavní akce pak nabízejí placené vstupenky s exkluzivním přístupem k síti kontaktů. 

Centrálním místem setkání každý večer pro všechny účastníky festivalu je "ViennaUP Homebase", který se bude nacházet na středovém náměstí (Karlsplatz). Účastníci se zde mohou setkat a ochutnat místní jídlo, pití, hudbu a vídeňskou atmosféru a zároveň se seznámit s novými lidmi z celého mezinárodního startupového ekosystému.

Ve spolupráci se čtyřmi historickými a módními vídeňskými kavárnami - umožňují účastníkům vychutnat si zdarma kávu a Wi-Fi v původních kooperativních prostorech města, sedm dní v týdnu. 

Kompletní program je k dispozici na stránkách viennaup.com