Mediální dům CN Invest rozšiřuje portfolio ekonomických titulů o magazín E15 Premium, první vychází dnes na téma Fintech revoluce

Fintech revoluce

Fintech revoluce Zdroj: E15

Nový dvouměsíčník E15 Premium vydává redakce deníku E15. Filozofií konceptu E15 Premium je být platformou pro utváření odborné diskuse nad tématy, která jsou aktuálně klíčová pro byznysová odvětví. Každé číslo se do hloubky zaměří na jeden byznysový segment. K dostání bude ve volném prodeji na stáncích a přes SMS objednávku. Magazín vždy doprovodí diskusní a společenské setkání pro stakeholdery daného odvětví. První vydání nese název Fintech revoluce a detailně se věnuje inovacím ve světě financí.

Pod značkou E15 Premium letos vyjde celkem šest atraktivních magazínů zaměřených například na oblast energetiky, retailu, dopravy a CSR. Konat se bude šest odborných eventů. „Každý z magazínů a každá z diskusí se bude vždy zaměřovat na aktuální trendy. Revoluce totiž nyní probíhá ve většině byznysových odvětví, způsobily ji technologie – firmy na to musejí reagovat, jinak v konkurenci neobstojí. Taková témata chceme nastolovat a u těchto diskusí chceme být,“ říká šéfredaktorka E15 Tereza Zavadilová. Inovativní obsah časopisu vystihuje i jeho grafické zpracování.

Prémiový speciál Fintech revoluce si můžete objednat zde

Autoři v prvním čísle se základním tématem Fintech revoluce ukazují, jak budou vypadat peníze budoucnosti. Podrobně mapují celou problematiku finančních inovací a technologických řešení v oblasti financí na českém i zahraničním trhu. Časopis přináší žebříčky úspěšných fintechových projektů, analýzy, rozhovory a ankety s nejvlivnějšími lidmi ve finančním sektoru.

E15 Premium Fintech revoluce se zaměří i na spolupráci exbankéřů se startupovými projekty. Ukáže, jak se k penězům a platbám staví mileniálové a že blockchain je technologií, která může změnit politiku a instituce. Magazín se věnuje také tomu, jak technologie mění pojišťovnictví, problematice bitcoinu a dalších kryptoměn či tomu, jak vypadá crowdfundingová scéna v Česku i zahraničí.

Fintech revoluce - SMSFintech revoluce - SMS | E15

  Fintech revoluceFintech revoluce | E15