Stavební spoření Wüstenrot s dvojím příspěvkem

Wüstenrot

Wüstenrot Zdroj: Wustenrot

Stavební spoření vám přes všechny změny přináší velmi atraktivní výnos. Pokud si ho sjednáte u Wüstenrotu do 12. prosince 2012, zhodnotí se vaše vklady při šestiletém spoření díky 2% úroku, mimořádnému bonusu a státní podpoře ročně v průměru až o 4,95 procenta.

Výnos za letošní rok? 2000 korun od Wüstenrotu a 2000 korun od státu

Smlouvu o stavebním spoření, kterou si uzavřete v rámci akce „Státní podpora a k tomu jednou tolik od Wüstenrotu“ vám stavební spořitelna Wüstenrot zvýhodní mimořádným bonusem ve výši státní podpory. Za rok 2012 se tak vaše úspory rozrostou nejen až o 2000 korun státní podpory, ale i o dalších až 2000 korun, kterými vám přispěje Wüstenrot. Konečná výše bonusu i státní podpory závisí na tom, kolik do konce letošního roku uspoříte. Bonus i státní podpora se vypočítává jako 10 % z úspor k 31. 12. 2012, nejvýše však z částky 20 000 korun.

Nabídka je velmi atraktivní, i když už nějaké stavební spoření máte. Bonus vám Wüstenrot připíše i na smlouvu, na kterou již od státu podporu nedostanete.

Pro děti nejlepší spoření zdarma

Pro vaše děti do 18 let má Wüstenrot spoření Kamarád+, které bylo v prestižní soutěži Zlatá koruna již dvakrát po sobě vyhodnoceno jako nejlepší produkt stavebního spoření. Jeho hlavní výhodou je, že neplatíte úhradu za uzavření smlouvy. Uzavírá se na cílovou částku 300 000 korun a díky tomu můžete svému dítěti spořit i déle než obvyklých 6 až 7 let.

Nyní dostal Kamarád+ menšího bratříčka Kamaráda s cílovou částkou 150 000 korun a také bez poplatku. Zdarma jsou oba Kamarádi při splnění jediné podmínky - uspoření 1 % cílové částky do 4 měsíců od uzavření smlouvy, kterou při pravidelném měsíčním spoření snadno splníte.

Úvěr do 400 000 korun – zdarma a bez zajištění

Stavební spoření plní již dlouhá léta velmi důležitou funkci v oblasti financování bydlení a např. u méně nákladných rekonstrukcí asi na trhu nenajdete výhodnější produkt než úvěr od stavební spořitelny. Základní důvody jsou minimálně dva – nízký pevný úrok a podmínky zajištění úvěru.

U Wüstenrotu můžete získat úvěr ze stavebního spoření již za 3,7 % ročně. Překlenovací úvěr Superúvěr nebo úvěr ze stavebního spoření vám Wüstenrot poskytne až do 400 000 korun bez zajištění ručitelem nebo zástavou nemovitosti. Teprve úvěr nad 800 000 korun budete muset zajistit zástavním právem k nemovitosti.

K uvedeným dvěma výhodám svých úvěrů přidal nyní Wüstenrot třetí. Do konce roku 2012 vám vyřídí překlenovací úvěr Partner nebo Superúvěr zdarma.

Jistota

Stavební spoření je bezpečnou formou spoření s garantovaným úrokem a stále velmi atraktivním výnosem. Po šesti letech můžete využít své úspory na jakýkoliv účel. Vklady stavebního spoření jsou ze zákona pojištěny do částky přibližně 2,5 mil. Kč (100 000 EUR).

U úvěru zase máte jistotu pevné úrokové sazby a stejné výše měsíční splátky po celou dobu jeho splácení.

Podrobnosti o aktuální nabídce a kontakty na poradce Wüstenrotu najdete na www.wustenrot.cz.

WüstenrotWüstenrot | Wustenrot