Ford oficiálně uvádí modernizovaný Mustang pro Evropu. Podívejte se na nejnovější verzi kultovního auta

Ford Mustang

Ford Mustang Zdroj: Auto.cz

Ford Mustang
Ford Mustang
Ford Mustang
Ford Mustang
Ford Mustang
17
Fotogalerie

Na autosalonu IAA 2017 v německém Frankfurtu nad Mohanem představí Ford v evropské premiéře Ford Mustang v jeho omlazené podobě s přepracovaným designem a řadou novinek v technice.

Ford Mustang šesté generace byl jako globální model oficiálně představen 5. srpna roku 2013 a na severoamerický trh vstoupil s modelovým rokem 2014, zatímco Evropa se počkala ještě o něco déle a například na českém trhu jsme se dočkali až v roce 2015.

Pony car i přes svůj mladistvý vzhled a různé termíny zahájení prodeje je tedy již přes čtyři roky starý a má tedy nárok na výraznější omlazení než jsou jen pouhé úpravy nabídky barev laků karoserie a výbavy interiéru.

V důkladně zmodernizované podobě pro modelový rok 2018 se Ford Mustang ve specifikaci pro severoamerický trh představil již začátkem letošního roku a nyní modrý ovál odhaluje i provedení pro evropské trhy, které se liší jen v detailech souvisejících s odlišnou legislativou.

Ford Mustang tedy i do Evropy dorazí s novým designem předních i zadních partií. Nové jsou vpředu tvary nárazníku, masky chladiče, kapoty motoru i hlavních světlometů, tvořených LED. Na zádí byl upraven tvar koncových svítilen z LED a i zde narazíme na nový nárazník. Navíc se objevuje nový příplatkový zadní spoiler.

Celý článek čtěte na Auto.cz >>>