Nový Dell Latitude 13 řady 7000 2 v 1 - Firemní výpočetní technika bez kompromisů

Nový Dell Latitude

Nový Dell Latitude Zdroj: Dell

Ať vás podnikání zavede kamkoli, zařízení 2 v 1 Latitude 13 řady 7000 vám umožní pracovat tak, jak chcete, kde chcete a s vysokým výkonem. Vychutnejte si výkonný Ultrabook™ a odnímatelný 13palcový tablet v jednom lehkém zařízení se špičkovým zabezpečením Dell, které spolehlivě ochrání vaše data.

Zařízení 2 v 1 Latitude 13 řady 7000 je navrženo pro trvalou produktivitu – jak na cestách, tak v kanceláři – s výkonnými funkcemi obchodní třídy:

► Řešte všechny své každodenní úlohy díky výkonným procesorům Intel® Core™ M a Intel® Core™ vPro™ – optimalizovaným pro zařízení 2 v 1.
► Využijte pro svůj obsah dostatečnou oblast zobrazení na velkém 13,3palcovém dotykovém displeji s rozlišením Full HD. Nejnovější technologie 10bodového dotykového ovládání zajišťuje vysokou přesnost a podporuje volitelné aktivní dotykové pero společnosti Dell, které umožňuje snadné psaní poznámek.
► Pracujte na cestách pohodlně díky ISO klávesnici plné velikosti odpovídající obchodní třídě se standardním podsvícením a dvěma praktickými porty USB 3.0 na základně klávesnice.
► Zůstaňte ve spojení, ať jste kdekoli, díky vynikajícím možnostem konektivity, včetně mobilního širokopásmového připojení LTE/HSPA a rozhraní Bluetooth 4.0.
► Delší výdrž mezi nabíjeními s baterií s celodenní životností.
► Volitelná technologie WiGig (již brzy) pro bezproblémové připojení a stolní počítač bez drátů.

http://www.dell.com/cz/domacnosti/p/latitude-13-7350-laptop/pd