Co s prachama? Poradí skuteční experti

Manažer Toman během přednášky

Manažer Toman během přednášky Zdroj: E15

Rady a cenné tipy, jak smysluplně naložit s volnými finančními prostředky, představí za necelý měsíc v rámci unikátní konference Ivo Tomana šest prvotřídních odborníků na investice.

Po úspěšných konferencích Z nuly až na vrchol, Nejlepší školicí mozky či Posedlí úspěchem přichází Ivo Toman v pořadí již se šestou vzdělávací akcí nazvanou Co s prachama.

Na celodenní konferenci se o své zkušenosti s investováním podělí šestice expertů, úspěšných mužů, kteří to ve své kariéře dotáhli skutečně daleko. Rady, jak se vyhnout při investování zbytečným chybám a kam směrovat volné finanční prostředky, nabídnou 6. října v pražském Top Hotelu Evžen Korec, Petr Novotný, Aleš Michl, Pavel Kupka, Vladimír Železný a Martin Valach.

Účastníci konference se mohou těšit na šest skvělých přednášek, nejkvalitnější témata probíraná do hloubky a na praktická doporučení. „Opravdu úspěšný odborník vás nezaplaví množstvím cizích slov. Zaplaví vás naopak fakty, které podle něj vedou k úspěchu. Ten, kdo opravdu dosáhl vrcholu, ze sebe nechrlí množství cizích slov či abstraktní teorie, aby ukázal, jak je skvělý. To, že je skvělý, poznáte tím, že vás ,vylepší‘ a posune kupředu,“ říká k výběru řečníků spoluorganizátor konference a nejlepší český školitel Ivo Toman.

Celá akce bude dokonale organizovaná s dodržováním časového harmonogramu, kdy bude vždy po 45minutové přednášce následovat 15minutová přestávka. Chybět nebudou stále doplňované švédské stoly. Všichni přítomní se navíc budou moci kdykoli setkat s řečníky a během neformální diskuze s nimi probrat vše, na co se během přednášky nedostalo.
Škála prezentovaných oborů jakožto zajímavých investičních příležitostí přitom bude opravdu široká. Evžen Korec – zakladatel společnosti Ekospol a jeden z největších tuzemských developerů – si připravil přednášku nazvanou Proč je nejvýhodnější investicí byt. Petr Novotný – zakladatel a šéfredaktor finančního portálu Investičníweb.cz – vystoupí s příspěvkem Zemědělská půda, investice, na kterých (ne)můžeme prodělat. Aleš Michl – spolumajitel investičního fondu Quant – nastíní Proč jsou nejlepší akcie. Pavel Kupka – spoluzakladatel společnosti GoldenGate CZ – bude řešit, zda Je zlato přežitek minulosti, nebo příležitost pro budoucnost? Vladimír Železný – zakladatel TV Nova, vinařství a největší soukromý sběratel umění v ČR – nazval svou přednášku Varování před investicí do umění a vína a Martin Valach – generální ředitel společnosti Swiss Life Select ČR – vystoupí s přednáškou s názvem Klíč pro zhodnocení majetku je v klientově hlavě.
Mediálním partnerem konference Co s prachama je deník E15. Na konferenci se můžete přihlásit na www.CoSPrachama.cz.//