Křečové žíly, velký problém, nejen žen, ale i mužů.

Křečové žíly, velký problém, nejen žen, ale i mužů.

Křečové žíly, velký problém, nejen žen, ale i mužů.

V dnešní době plného pracovního vytížení většiny z nás jsou miniinvazivní zákroky jakéhokoliv typu velmi žádané. Odstranění křečových žil k těmto požadavkům rozhodně patří. http://www.laseresthetic.cz/cevni-chirurgie/radiofrekvencni-metoda-vnus-closure/

Mezi časté příčiny vzniku křečových se řadí nejen dlouhé stání, minimální sportovní činnost, sedavé zaměstnání, nadváha či těhotenství, ale také genetické předpoklady. Křečové žíly pak mohou vznikat již ve velmi útlém věku

Nová metoda odstranění křečových žil (varixů) se nazývá radiofrekvenční odstranění varixů VNUS Closure. Terapie křečových žil radiofrekvenčním vlněním má již více jak 15letou tradici v USA. Do Evropy se tato metoda dostala v posledních několika letech.
http://www.laseresthetic.cz/cevni-chirurgie/radiofrekvencni-metoda-vnus-closure/

Radiofrekvenční technikou rozumíme uzavření všech křečových žil pomocí speciálního katetru, který je zaveden do křečové žíly z malého vpichu a za pomoci radiofrekvenčního vlnění (tyto vlny jsou podobného původu jako vlny v mikrovlnné troubě) dojde k uzavření postižené žíly. Tato metoda se obejde bez vlastního odstranění žilních kmenů. Oproti klasické operační technice se kmen pouze uzavře, neodstraňuje se. Ostatní křečové žíly, které jsou mimo hlavní kmen se rovněž odstraňují radiofrekvenčním vlněním za pomocí speciální jehly Stylet, která uzavře spojení mezi jednotlivými žilními kmeny. Někdy je ještě nutné s pomocí mikroincize dokončení likvidace žilních uzlů tam, kde nelze tuto techniku použít.

Křečové žíly, velký problém, nejen žen, ale i mužů.Křečové žíly, velký problém, nejen žen, ale i mužů.

Tato operace je pro pacienta vysoce nadstandardní a šetrná zejména jak z hlediska kosmetického, tak z hlediska omezení pohybového a časového (pobyt v nemocnici, zbytečně dlouhá pracovní neschopnost apod.) vzhledem k tomu, že tato metoda je prováděna prakticky pouze z vpichů do žil, nejsou vidět žádné rány, hematomy, otoky, pacient může vykonávat své denní pracovně společenské povinnosti hned druhý den po operaci, není nutná pracovní neschopnost. Na naší klinice, jak uvádí MUDr.Milan Bartášek, specialista na tuto metodu, provádíme tento zákrok velmi často pouze v lokální anestezii, tudíž není nutná ani hospitalizace. Kosmetický a léčebný výsledek je nesrovnatelně výraznější, oproti klasické metodě a návratnost varixů po této operaci je kolem 3 % oproti klasické metodě, kde je návratnost až 10%.

Pro unikátnost této techniky limituje výrobce přístroje dovoz a použití této techniky výhradně pro vybrané kliniky a lékaře, kteří jsou s touto technikou proškoleni, jsme potěšení, že Klinika Laser Esthetic mezi ně patří.
www.laseresthetic.cz

Křečové žíly, velký problém, nejen žen, ale i mužů.Křečové žíly, velký problém, nejen žen, ale i mužů.