Pořádáte firemní akce či konference? Spojte se s mistry ve svém oboru

Top Hotels

Top Hotels Zdroj: PR

Reprezentujte svou firmu tím nejlepším. Jedinečné prostředí TOP HOTELu Praha, největšího kongresového hotelu v Evropě, nabízí elegantní a prestižní prostory pro firemní akce všech rozměrů. Vyhlášený catering hotelu si objednává dokonce i Pražský hrad nebo ambasády sídlící v evropských metropolích.

Čtyřhvězdičkový TOP HOTEL Praha má rozsáhlé zkušenosti s pořádáním nejrůznějších událostí. Za svou dvacetiletou historii organizoval již stovky úspěšných akcí a pyšní se jednou z nejširších nabídek služeb mezi českými hotely. O jeho nadstandardní kvalitě svědčí i prestižní ocenění Kongresový hotel roku 2013, 2014, 2015 i 2016.

TOP HOTEL Praha nabízí exkluzivní kapacitu až 5000 kongresových míst, a to v pěti velkých kongresových sálech a šestnácti saloncích. V největším sále TOP Congress Hall, který má výbornou akustiku, lze variabilně přichystat prostory až pro 2000 osob. Tento sál nabízí i možnost TV přenosů, což umožňuje i konání velmi významných akcí.

Ubytování na úrovni a široké možnosti relaxace

Ubytovat se můžete v některém z 810 komfortních pokojů různých typů, mezi nimiž nechybí ani bezbariérové pokoje, business apartmány nebo exkluzivní prezidentské apartmá.

Stmelování vašeho pracovního kolektivu můžete zahájit v moderním rozsáhlém wellness centru s několika druhy saun, vířivkou, plaveckým bazénem, soláriem a fitness.

Dopřát si můžete i příjemnou masáž, kupříkladu thajskou, sportovní či shiatsu. S kolegy se také lépe seznámíte při bowlingu nebo tenisu, k dispozici je pět tenisových kurtů.

Výjimečná gastronomie

TOP HOTEL Praha je vyhlášen svou gastronomií. Z pěti stylových restaurací jmenujme například VIP restauraci BOHEMIA TOP, která je zařízena ve francouzském stylu a nabízí nádherný výhled na Prahu. Vychutnáte si zde moderní pokrmy české i mezinárodní kuchyně vynikající kvality.

Restaurace MORAVIA pak vedle kvalitních pokrmů české, moravské i mezinárodní kuchyně nabízí svým hostům nabídku moravských vín. Příjemné občerstvení poskytne také hotelový lobby bar se zimní zahradou a krbem.

Kapacita restaurací se pohybuje od 50 do 450 osob, což hostům umožňuje uspořádat zde business snídaně, obědy či večeře, malé rodinné oslavy i významná firemní setkání s rautem.

Kuchaři a cukráři TOP HOTELu Praha se pravidelně umísťují na předních příčkách kulinářských soutěží. Prvotřídní catering hotelu je rovněž velmi často dodáván na významné akce konané na Pražském hradě.

Úchvatná japonská zahrada

Výjimečná je rovněž rozlehlá japonská zahrada s altánky, fontánami, možností grilování či přistání helikoptéry a balónu. Japonskou zahradu může pořadatel konference využít například i pro venkovní párty či netradiční coffee break.
www.tophotel.cz.