Přes 80 % hospod nemá EET pokladnu! Kdo jim je stihne dodat do 30.11.?

EET1

EET1 Zdroj: PR

Chystá se další pěkný malér! Exkluzivní průzkum, které si nechal zpracovat dravec na trhu pokladen, značka eet1, poukázal na charakteristickou českou vlastnost: nechávat věci na poslední chvíli. Podle průzkumu stále ještě přes 80 % provozů nemá ve svých podnicích pokladní systém vhodný pro EET! Navíc dvě třetiny z nich pak hodlají na nový pokladní systém přejít až na poslední chvíli.

A to může hospodám způsobit pořádný malér. Pokud totiž nestihnou zavést EET včas, hrozí jim půlmilionová pokuta. Protože většina podnikatelů nechává nákup pokladny na poslední chvíli, může být v listopadu v prodejnách pořádně rušno.

„V Chorvatsku, kde se elektronická evidence tržeb zaváděla před dvěma lety, nestíhali dodavatelé prodávat a lidé byli zklamaní,“ říká Karel Hamr, ředitel eet1, jedničky na trhu pokladen pro elektronickou evidenci tržeb.

Je otázkou, kdo může stihnout obsloužit desítky tisíc hospodských a majitelů či provozovatelů penzionů a hotelů během tří měsíců, které ještě do zavedení EET zbývají.

EET1EET1 | PR

„Víme, co zákazníci potřebují a také víme, že přijdou na poslední chvíli. Otevřeme 14 poboček, spouštíme e-shop a budeme mít mohutnou síť prodejců, takže se na nás mohou zákazníci spolehnout. Dodáme řádně a včas, třeba posledního listopadu,“ dodává Karel Hamr. „Přesto radím, nenechávejte nákup pokladny na poslední chvíli!“ Povinnost EET vznikne již 1. prosince 2016.

Mezi pokladnami vhodnými pro EET je značka eet1 považována za řešení spolehlivé, cenově dostupné a snadno ovladatelné. Všechny detaily o tom, jak si snadno a levně pořídit pokladnu, značka zveřejnila na www.eet1.cz.

A čím chce ještě eet1 zabodovat? Výhodou systému eet1 má být možnost distribuce e-zboží. Pokladna eet1 tak bude sloužit jako terminál např. pro prodej sázkových tiketů, vstupenek na sportovní utkání nebo kulturní události, cestovního pojištění, elektronických knih apod. Z prodeje pak bude mít zisk majitel pokladny. „Vymysleli jsme způsob, jak na EET vydělat v podobě distribuce elektronického zboží,“ chlubí se Karel Hamr. „Naší ambicí je stát se do dvou let jedničkou na trhu pokladních systémů.“

EET1EET1 | PR

Všechna zařízení značky eet1 automaticky obsahují novou generaci ověřeného softwaru, který je dotykově ovladatelný přes intuitivní uživatelské rozhraní. Periferní zařízení zahrnují termální tiskárny s šířkou papírového pásu šíře 58 mm, vybavené automatickým ořezem jednotlivých účtenek, stojánky, čtečky čárových kódů a karet, váhy, pokladní zásuvky a další přídavná zařízení, vše snadno propojitelné přes USB rozhraní nebo bluetooth.

Radíme všem hoteliérům a hospodským, kteří ještě váhají: Nakupte pokladnu co nejdříve na www.eet1.cz. Levnější už to nebude a máte po starostech!