Značka kosmetiky Pupa se vrací na český trh, otevře první prodejnu

Lak na nehty

Lak na nehty Zdroj: PUPA

Italská kosmetická firma Pupa, která své výrobky v minulosti v tuzemsku prodávala exkluzivně v prodejnách Tuzex, se vrací na český trh. Příští středu otevře svou první prodejnu v ČR v obchodním centru Černý Most, informovala poradenská firma Cushman & Wakefield, která pronájem prostor zprostředkovala.

„Po úspěšném provozu na Slovensku byla expanze na český trh logickým krokem. Kosmetický trh v Česku se neustále rozrůstá,“ uvedl Tomáš Vavrečka ze společnosti Cushman & Wakefield, který se na otevření prodejny podílel.

Podle jednatele společnosti Pupa Czech Andrei Contiho by měla být kosmetika Pupa dostupná ve všech velkých krajských městech České republiky. „Již nyní plánujeme otevřít v průběhu nadcházejících let několik dalších prodejen.

V nejbližší době otevřeme další obchod v Praze. Nové prodejny již nebudou pouze v obchodních centrech. Ve vybraných městech budeme také otevírat kamenné obchody,“ doplnil Conti.

Řetězec Pupa je zastoupen v 70 zemích světa. Nabízí výrobky v oblasti make-upu, příslušenství, koupelnové a tělové kosmetiky nebo péče o pleť.