Agentura DDeM vstoupila do APRA

PR agentura DDeM se od září stala členem Asociace Public Relations Agentur (APRA), jež od roku 1995 sdružuje české PR agentury. DDeM byla založena v roce 2003 a dlouhodobě zastupuje společnosti v oblasti energetiky, bankovnictví a stavebnictví. V roce 2010 obrat DDeM překonal hranici 25 milionů korun.

„Naše členství v APRA vyplynulo z postupného vývoje agentury. Dlouho jsme členství v profesních organizacích nevyhledávali, stačilo nám, že jsme se řídili tzv. Stockholmskou chartou, která stanovuje standardy práce PR profesionálů. Dnes ovšem cítíme, že díky členství v APRA budeme schopni našim klientům poskytnout větší přidanou hodnotu, a to je vždy naším prvořadým cílem,“ uvedl Ing. Miroslav Dinga, MBA, Ph.D, jednatel DDeM, s. r. o.

DDeM je česká firma s více než desetiletou zkušeností v poskytování strategického poradenství v oblasti public relations a marketingové komunikace. Specializuje se na oblast korporátní a produktové komunikace. Mezi její největší klienty patří Česká spořitelna, RWE Transgas, Skanska a NET4GAS. Bližší informace jsou k dispozici na www.ddem.cz.