Agentura Wunderman spustila pro Dr. Maxe dva nové blogy

Projekt BeautyBuzz vytvořila pro Dr. Maxe agentura Wunderman

Projekt BeautyBuzz vytvořila pro Dr. Maxe agentura Wunderman Zdroj: archiv

Agentura Wunderman připravila pro svého klienta řetězec lékáren Dr. Max dvě microsites ve formě blogu. Rady pro maminky Magistra Máma a blog o kráse a zdravém životním styluBeautyBuzz slouží k podpoře produktů pro cílové skupiny, se kterými chtějí lékárny Dr. Max rozšířit interakci v online kanálu, jejich přirozeném zdroji informací.

Microsite Magistramama.cz podává formou blogových příspěvků rady maminkám, které zprostředkovává lékárnice Daniela Vondráčková. Web je kombinací blogu a encyklopedických článků, které pomůžou nastávajícím a současným maminkám najít důvěryhodné informace a rady v džungli maminkovských fór na internetu. Web bude podpořen online kampaní.

Microsite BeautyBuzz.cz je podle agentury Wunderman „odvážný útok do světa blogů zabývajících se krásou a kosmetikou“. Statické články a recenze běžných beauty blogů vrhá v skrutinium a nechává rozebírat v dialogu aspirativní mladé blogerky s dermatoložkou s dlouholetou praxí v oboru léčby kožních onemocnění a estetické dermatologie. Také stránka BeautyBuzz.cz bude podpořena doprovodnou online kampaní od agentury Wunderman.