Animáček bude mít i tištěnou podobu

Animáček

Animáček

Úspěšný pořad pro děti od tří do sedmi let, který vysílá TV Barrandov, se brzy dočká své tištěné „verze“. V pondělí 25. června vychází speciální pilotní číslo měsíčníku Animáček.

TV Barrandov využívá úspěšnosti pásma pro předškoláky, které vysílá každé ráno a večer. Ve spolupráci s vydavatelstvím Egmont přichází s novým časopisem pro nejmenší. Časopis Animáček je určen stejné cílové skupině jako stejnojmenný televizní pořad a jeho grafické zpracování vychází ze znělky pořadu. První regulérní číslo se na stáncích objeví 3. září a pak bude vycházet každé první pondělí v měsíci. 36stránkový magazín bude k dostání za 49 korun.

TV Barrandov vydáváním časopisu rozšiřuje produktovou řadu Animáček, kterou začala budovat téměř přesně před rokem. Jako první se na trhu objevily nanuky, v současné době se pod značkou Animáček prodávají i plyšové hračky nebo karty a pexesa.

Komiksová stránka připravovaného časopisu AnimáčekKomiksová stránka připravovaného časopisu Animáček

TV Barrandov si díky pořadu Animáček drží vedoucí postavení na trhu v cílové skupině 4 – 9. Podle údajů ATO – Mediaresearch si nejvyšší podíl na sledovanosti v dané cílové skupině stanice drží s výjimkou vánočního období již od září 2011.

Čtete také: