Aukro.cz poprvé v historii nabízí prostor pro reklamu

admarket

admarket

Od minulého týdne mohou inzerenti využít reklamních ploch na obchodním portálu Aukro.cz. Prodej reklamy zajišťuje AdMarket.

„O reklamu na stránkách Aukra je velký zájem, nabídka totiž obsahuje i atraktivní umístění přímo na homepage Aukra, kterou navštíví přes 1,5 milionu uživatelů měsíčně,“ říká František Peterka z AdMarketu a dodává: „Největší výhodou inzerce na Aukru je pro klienty možnost oslovit zákazníky přímo na místě, kde se rozhodují o nákupu, a efektivně tak podpořit svůj prodej. Další výhodou je možnost cílení reklamy do jednotlivých produktových kategorií na Aukru.“

AdMarket díky zařazení Aukra do svého portfolia nabízí nové balíčky personalizované reklamy v rámci holdingu Allegro Group CZ. „Portfolio našich projektů nabízí skvělou příležitost pro efektivní reklamu, kdy Aukro a Heureku doplňují specializované projekty jako Otomoto.cz, Bezrealitky.cz nebo servery ze segmentu cestovního ruchu a další projekty,“ říká CEO Allegro Group CZ Jakub Havrlant.

Podle předběžných údajů údajů z NetMonitoru navštívilo v září portály AdMarketu 3,5 milionu reálných uživatelů a AdMarket se tak zřejmě stal trojkou v návštěvnosti na českém internetu.