Aukro nabízí iPady za 500

Aukro, Vánoce 2011

Aukro, Vánoce 2011

Obchodní portál spouští novou část letošní vánoční kampaně. Hlavním komunikačním kanálem pro nabídku produktů za symbolické ceny je tentokrát Facebook.

Během dneška se na Aukru objeví celkem šest iPadů za ceny do 500 Kč. Umístěny budou v kategoriích, kde by tablety za normálních okolností nikdo nehledal. „O tom, kdy a kde se iPady objeví, se dozví pouze naši fanoušci na Facebooku. Tam dáme zájemcům o výhodný nákup nápovědu,“ vysvětluje marketingová ředitelka Allegro Group CZ Alexandra Poláková.

Kromě Facebooku bude Auro akci komunikovat bannerovou reklamou, přímo na Aukru, v newsletterech i s využitím PR. „Cílem celé akce je vtáhnout do vánočních nákupů kromě stálých i nové zákazníky, kteří mohou na Aukru nakupovat i bez registrace. Pro iPad jsme se rozhodli zcela záměrně, chceme na něm ukázat, že i takovéto zboží se na Aukru prodává a posunout díky této akci vnímání Aukra, kde se běžné dá koupit nové značkové zboží za pevné ceny, “ říká Poláková.

Na nabídku iPadů navážou i další produkty za atraktivní ceny, do konce týdne to budou další dva. „Po prvním týdnu chceme kampaň vyhodnotit, ale dá se předpokládat, že v podobném duchu bude předvánoční komunikace pokračovat dál,“ řekla Strategii PR specialistka Allegro Group Michaela Paležová.