České a slovenské GfK povede Drtina

Tomáš Drtina, generální ředitel GfK Czech a GfK Slovakia

Tomáš Drtina, generální ředitel GfK Czech a GfK Slovakia Zdroj: GfK

V souvislosti s prohlubující se integrací společností GfK v České republice a na Slovensku došlo ke změně ve vedení společností GfK Czech a GfK Slovakia. Jejich generálním ředitelem byl jmenován Tomáš Drtina, který dosud působil jako Managing Partner Incoma GfK a nyní bude zodpovídat za řízení všech tří společností.

„Nové uspořádání přinese řadu výhod nejen nám, ale především našim klientům. Umožní nám využít řadu synergií, představit trhu nové unikátní výzkumné produkty a integrovaná řešení a také samozřejmě dále zvýšit kvalitu poskytovaných služeb,“ říká Drtina.

Drtina dosud působil jako spolumajitel a ředitel společnosti IIncoma GfK. Je také členem European Research Group při International Council of Shopping Centres a členem českého řídícího výboru ICSC. Je viceprezidentem správní rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.

Mezinárodní skupina GfK na trhu funguje dlouhodobě (od roku 1934). Působí ve více než 100 zemích a pracuje pro ni 13 tisíc zaměstnanců, expertů s odbornými znalostmi, kteří odhalují na základě dat z výzkumu obchodní příležitosti, a své znalosti promítají nejen do lokálního, ale i do mezinárodního klientského prostředí.