Chambers udělila Baker & McKenzie titul Evropská právní firma roku 2012

chambers europe awards

chambers europe awards

Advokátní kancelář Baker & McKenzie získala v rámci udílení pátého ročníku prestižních cen Chambers Europe Awards 2012 ocenění Evropská právní firma roku. Kancelář uspěla v konkurenci více než 150 právních firem. Ceny jsou každoročně vyhlašovány nezávislou britskou ratingovou společností Chambers and Partners na základě hodnocení klientů i samotných advokátních kanceláří.

Chambers Europe Awards reflektují úspěchy kanceláří za uplynulých 12 měsíců, jejich strategický růst, příspěvek advokacii i účast na klíčových zakázkách nebo klientský servis. Cena za Evropskou právní firmu roku je hlavním oceněním v soutěži.

Baker & McKenzie má v Evropě 27 kanceláří, 4 000 právníků a dalších odborných pracovníků, kteří vytvářejí přibližně 40 % ročních globálních výnosů firmy. V poslední době otevřela firma v Evropě nové kanceláře v Istanbulu v listopadu 2011 a v Lucemburku v říjnu 2010.

„Evropa zůstává i nadále motorem globální ekonomiky a jsme rádi, že naše přední pozice v regionu byla oceněna touto významnou cenou. Děkujeme týmu Chambers Europe za veškerou jejich práci, našim klientům za to, že si udělali čas na rozhovor s Chambers, a našim 4 000 pracovníků v celém tomto regionu za všechnu jejich usilovnou práci,“ dodal Alexandr César.

V rámci Chambers Asia-Pacific Awards byla firma nedávno zvolena rovněž Firmou roku pro jihovýchodní Asii.