ČIRMK povede Dominik Hrodek

Dominik Hrodek

Dominik Hrodek

Řízení Českého institutu reklamní a marketingové komunikace se ujal Deputy Managing Director agentury DarkSide Dominik Hrodek. Vystřídal Romana Němce, který institut vedl od roku 2001.

„V příštích měsících bychom rádi změnili formát našich odborných kurzů,“ ozřejmil nové plány institutu Dominik Hrodek. „Naším záměrem je nabídnout kratší intenzivní formy vzdělávání ať už v oboru marketingových komunikací, tak v PR. Velkou pozornost budeme samozřejmě nadále věnovat i novým médiím a komunikaci v digitálním prostředí.“

ČIRMK již několik let využívá unikátní lektorskou základnu, kterou tvoří padesátka nejuznávanějších praktických expertů z oboru. Věrný zůstane i důrazu na praktický charakter výuky tak, aby získané znalosti a dovednosti frekventanti dokázali snadno aplikovat ve svojí praxi. Nezastupitelnou roli budou proto i nadále hrát komunikační tréninky, rozbory případových studií a další interaktivní formy. Nové kurzy institut otevře již letos na podzim.

Český institut reklamní a marketingové komunikace je vzdělávací instituce zřízená AČRA MK a Vysokou školou mezinárodních a veřejných vztahů.