Daniel Köppl bude psát pro Aktuálně.cz a deník Insider

Daniel Köppl odchází po 13 letech z Economie

Daniel Köppl odchází po 13 letech z Economie

Zakladatel a bývalý šéfredaktor týdeníku Marketing&Media Daniel Köppl bude psát pro server Aktuálně.cz a deník Insider, které provozuje Centrum Holdings. Informovala o tom šéfeditorka deníku Insider a Aktuálně.cz Simona Holecová.

„Dění na české scéně, ať už mezi vydavateli, nebo v reklamním průmyslu, je nejzajímavější za posledních několik let. Chceme se této části byznysu více věnovat a Daniel byl díky své znalosti zákulisí jasná volba,“ uvedl obsahový ředitel Centrum Holdings Jakub Unger.

S webem Aktuálně.cz a deníkem Insider začali v posledních měsících spolupracovat také další známí novináři jako například Zuzana Kubátová, Martin Fendrych nebo Patrick Zandl. Do portfolia Centrum Holdings dále patří weby Centrum.cz či Atlas.cz.

Köppl odešel z týdeníku o marketingu a médiích loni v prosinci po 13 letech. Vedení oborového titulu dočasně převzal šéfredaktor sesterského magazínu Trend Marketing Bohuslav Bohuněk. Od března se šéfem Marketing&Media stane současný šéfredaktor stanice Českého rozhlasu Rádio Česko Václav Sochor.