Deník E15 vyjde v březnu s novou přílohou Právo & Byznys

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Mlada fronta E15

Vydavatelství Mladá fronta a její divize Euro E15 připravily od 26. března novou měsíční přílohu deníku E15. Příloha Právo & Byznys se zaměří na právnickou obec a topmanagement. Oproti dosavadnímu samostatnému časopisu Právo & Byznys se náklad titulu více než zdvojnásobí.

Obsah přílohy reaguje na aktuální dění v oboru obchodu a práva. V jednotlivých rubrikách přílohy naleznou čtenáři profily osobností, kauzy měsíce, právo za hranicemi ČR, zprávy ze společnosti, personální přesuny.

„Vytvoření nové přílohy reaguje na oblibu magazínu Právo & Byznys, který doposud vycházel samostatně a oslovoval přitom totožnou cílovou skupinu jako deník E15. Integrování magazínu do deníku E15 nám umožňuje navýšit náklad původního magazínu na 55 tisíc výtisků a dostat jej také do širší řízené i volné distribuce a na nová prodejní místa. Jedná se tedy o logický vývoj přinášející větší komfort stávajícím i novým čtenářům,“ řekl Tomáš Skřivánek, ředitel divize Euro E15 a šéfredaktor deníku E15 a týdeníku Euro.

Nová obálka přílohy Právo & Byznys

Právo & ByznysPrávo & Byznys | Mlada fronta E15

Novou přílohu Právo & Byznys bude redakčně připravovat Igor Záruba, dosavadní šéfredaktor magazínu.
Články s uvedenou problematikou určené advokátům, notářům, exekutorům, soudcům, státním zástupcům, daňovým poradcům, auditorům, soudním znalcům a správcům konkurzní podstaty se pravidelně budou objevovat také na stránkách týdeníku Euro.

Vydavatelství Mladá fronta
Vydavatelství Mladá fronta je jedním z největších vydavatelství v České republice. Své dobré jméno staví na mnohaleté zkušenosti, profesionalitě a dynamickém růstu. Tomu odpovídá i široké a pestré portfolio titulů divize Časopisy. Vydavatelství Mladá fronta vydává od roku 2007 ekonomický deník E15, od roku 2012 ekonomický týdeník Euro a od roku 2013 zpravodajský týdeník v anglickém jazyce E15 weekly.
Divize Online provozuje například ženské weby (Dáma.cz, Recepty.cz, Maminka.cz, Fitweb.cz), mužské weby (Živě.cz, MobilMania.cz, AutoRevue.cz), zpravodajský web E15.cz a cestovatelský portál Orbion.cz.
V roce 2010 byla založena nová divize Medical Services, která nabízí kvalitní komplexní servis ve zdravotnictví, a to za oboustranné spolupráce s tradičními a významnými zdravotnickými tituly z portfolia vydavatelství Mladá fronta.
Od roku 2011 vydavatelství Mladá fronta jako první nabízí elektronické tituly a mobilní tituly pro iPad a Kindle.
Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů. Divize Klientské tituly nabízí komplexní výrobu klientských časopisů.
V roce 2013 vznikla nová divize MF Events & Congresses, která působí nejen v Česku, ale i v rámci aktivit dceřiných společností na Slovensku a v Rumunsku.
Od roku 2013 vydavatelství Mladá fronta posiluje v multimédiích. Společnost MF TV s. r. o., dceřiná společnost vydavatelství Mladá fronta, buduje své aktivity v televizním byznysu. Společnost MF TV s. r. o. provozuje vysílání Metropol TV.