Denny se opět vrhnul na podnikání značky AAA Auto

Anthony Denny, AAA Auto

Anthony Denny, AAA Auto Zdroj: E15 Eduard Erben

Značka AAA Auto zůstává i nadále spojena se jménem podnikatele Jamese Dennyho. Ten totiž zahájil činnost nové společnosti AAA Auto.eu, která se zaměřuje na vývoz ojetých automobilů, a to zejména do Společenství nezávislých států a střední a severní Afriky.

„Po předání ředitelské funkce své nástupkyni Karolíně Topolové jsem zjistil, že nevydržím jen tak sedět a pozorovat, co se děje na trhu, zvlášť poté, kdy jsem si uvědomil, že se v obchodu s ojetými vozy otvírají zcela nové možnosti. Pracoval jsem na tomto projektu přes rok a musím říct, že začínáme být již velmi brzy po zahájení této činnosti velmi úspěšní,“ uvedl Denny.

„V prvních šesti měsících jsme už vyvezli přes 1000 automobilů do zhruba dvaceti zemí, například do Nigérie, Tuniska, Egypta, Israele a na Ukrajinu, kde je velmi silná poptávka po a kvalitních automobilech z Evropské unie. Jelikož někteří z našich partnerů mají omezené finanční možnosti, budeme v brzké době financovat automobily, které od nás zakoupí a vyvážet je do bezcelních zón v místě určení v jejich městech. Po této úvodní testovací fázi nyní naše aktivity rošíříme v mnohem větším měřítku, a to v partnerství s AAA Auto, “ prozrazuje další strategii Denny.