GE Money Bank rozjíždí novou kampaň s kocourem

GE Money Bank

GE Money Bank

GE Money Bank podpoří svoji službu Konsolidace půjček marketingovou kampaní, která pochází z dílny agentury Labstore. Spot natočil Daniel Růžička.

Reklamní spoty s mrzutým kocourem poběží od 17. února do 20. dubna na televizních stanicích skupin Nova a Prima. Od 21. února se budou objevovat také v kinech CineStar.

V novém spotu bude kocour, na rozdíl od přechozích reklam, které se odehrávaly venku, v domácím prostředí. „Páníček ho tentokrát nemile překvapí běhacím pásem, který si pořídil díky nižším splátkám u Konsolidace půjček, a na kterém k nelibosti kocoura teď oba společně cvičí,“ vysvětluje obsah reklamního spotu senior manažerka marketingové komunikace GE Money Bank Miroslava Misíková.

Spot z autorské dílny agentury Labstore natočil Daniel Růžička. GE Money Bank bude o nové nabídce Konsolidace půjček informovat také prostřednictvím reklam a bannerů na serverech Seznam, Youtube, Google a webech vydavatelství Ringier. Součástí marketingové kampaně budou i drop maily, inzeráty v regionálním tisku a spoty se objeví i na LCD obrazovkách na úřadech či v nemocnicích.