Hamé finišuje novou sérii reklam s Gabrielou Koukalovou

Gabriela Koukalová v připravované kampani pro značku Hamé od agentury Peppermint

Gabriela Koukalová v připravované kampani pro značku Hamé od agentury Peppermint Zdroj: Hame

Společnost Hamé, hlavní partner českého biatlonu, v těchto dnech finišuje tvorbu nových reklamních spotů od agentury Peppermint s Gabrielou Koukalovou. K vidění budou na internetu a sociálních sítích v průběhu celé biatlonové sezóny, která zanedlouho opět odstartuje.

Komunikaci nové kampaně Hamé včetně námětu, kreativy a samotné exekuce kompletně zajistila digitální agentura Peppermint, která se značkou spolupracuje poprvé. Kampaň bude zahájena na podzim, přesný termín ještě není podle informací Strategie stanoven.

„Naším cílem bylo ukázat, že biatlon není pouze pár krásných momentů v televizi, ale celoroční dřina,“ říká Klára Muranová, digital content manažerka Peppermintu. „Věříme, že fanoušky bude pohled do zákulisí biatlonu bavit a že biatlon jako klíčové téma komunikace Hamé pomůžeme ještě více dostat k lidem.“

Gabriela Koukalová v připravované kampani pro značku Hamé od agentury PeppermintGabriela Koukalová v připravované kampani pro značku Hamé od agentury Peppermint | Hame

Hamé je hlavním partnerem českého biatlonu již od roku 2013. Od té doby realizovalo několik reklamních kampaní s českými biatlonovými reprezentanty s využitím kompletního marketingového mixu, včetně televizních spotů, outdoorové reklamy a online projektů. Firma také již dvakrát vyhlásila speciální cenu pro nejlepšího střelce v závodech českého poháru mezi dorostenci a dorostenkami.

„V nové kampani chceme fanouškům poodhalit, jak trénuje ale i odpočívá nejlepší biatlonistka světa. Můžete se těšit na obrázky Gabriely, jak trénuje, ale i jak snídá, dává si svačinu a vůbec jak relaxuje po náročném programu,“ vysvětluje Marcela Mitáčková, ředitelka marketingu a vývoje Hamé.

Gabriela Koukalová v připravované kampani pro značku Hamé od agentury PeppermintGabriela Koukalová v připravované kampani pro značku Hamé od agentury Peppermint | Hame

Biatlonistka Gabriela Koukalová (donedávna Soukalová) je tváří značky Hamé dlouhodobě.

„Bylo příjemné sledovat kreativní práci týmu. Téma natáčení bylo hodně sportovní a zároveň bylo o jídle – to jsou dvě z mých nejoblíbenějších činností, takže jsem se cítila jako ryba ve vodě,“ řekla po skončení natáčení Koukalová, která je právě uprostřed intenzivní přípravy na novou biatlonovou sezónu.

Předchozí kampaně vznikaly in-house v Hamé a ve spolupráci s agenturou Konektor.