Havas Digital doplnil a rozšířil svůj tým

Rozšířený tým Havasu Digital na divanu

Rozšířený tým Havasu Digital na divanu Zdroj: archiv

Tým Havas Digital Prague se rozrostl na 30 lidí. Po prosincovém odchodu několika odborníků do agentury Swimming Pool získala agentura klíčové seniorní profesionály.

Digitální sekci pražského Havasu oslabil v prosinci odchod čtyřčlenného týmu do nového projektu Swimming Pool. Havas nyní dokončil nábor a získal tři profesionály s rozsáhlými zkušenostmi a schopnostmi z oboru.

Nový director Tomáš Klečka je průkopníkem digitální komunikace na českém trhu. Více než 15 let pracuje pro velké klienty ze všech segmentů. Má za sebou řadu inovativních a kreativních řešení, která v maximální míře využívají neomezeného potenciálu digitálních kanálů a sociálních médií.

Jakub Kašpar je novým ředitelem pro mezinárodní klienty. I on má za sebou 15 let zkušeností s konzultacemi i digitálním marketingem jak na straně agentury (mj. Leo Barnett) i klienta (mj. Tesco, Vodafone). Je uznávaným expertem v oblasti e-commerce, online spotřebitelských programů a online distribuce produktů. Jeho posláním je permanentně definovat nová řešení, zaměřená na posílení online distribuce.

Lukáš Kovařík, nový šéf produkce Havas Digital Prague, je specialista na systémové a komplexní platformy. Soustředí se na maximální flexibilitu digitálních řešení, jejich efektivitu a reaktivitu. Zkušenosti získal při vedení integrovaných digitálních projektů pro velké klienty jako například Peugeot, Reckitt & Banckiser, Eko-kom, Sanofi či ČSOB.

Digital at the core

Havas Digital Prague přijal i další posily: Miro Kálig je nový Senior Project Manager, zaměřuje se na aspekty performance marketingu v digitálních kanálech, Martina Sulková na se na pozici Social Media Managera zaměří na community management a Štěpán Soukeník bude řešit Internet a Social Media Public Relations.

„Nové posily jasně demonstrují naši strategii mít ,digital at the core‘. To je náš pevný závazek k permanentní inovaci v oboru,“ dodává Gilles Bérouard, generální ředitel Havas Worldwide Prague.

Havas Digital Prague je dnes jedna z nejuznávanějších digitálních komunikačních agentur na trhu. Za poslední tři roky získala více než 40 ocenění na mezinárodních a lokálních festivalech.