Havas PR má nové klienty

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: archiv

Po vítězství v tendru pro Google ČR, které Havas PR Prague oznámil v první polovině ledna, hlásí zahájení spolupráce s dalšími společnostmi.

Agentura nově zajišťuje public relations pro společnost Axa Assistance s důrazem na projekty týkající se komunikace cestovního pojištění a produktu Rodinný právník.

Od března spolupracuje rovněž se společností Creditinfo Solutions. Jedná se o společnost s centrálou na Islandu, která je specialistou na zakládání registrů kreditních informací v rozvíjejících se zemích. Na českém a slovenském trhu nabízí softwarové produkty a služby pro řízení kreditního rizika, modeluje skórkarty, navrhuje rozhodovací procesy a zapojuje datové konektory.

Své portfolio klientů rozšířila agentura i v oblasti zdravotnictví. Společnost Walmark je jedním z lídrů trhu, pokud jde o výrobu a distribuci doplňků stravy, minerálů a vitamínů. Havas PR bude pomáhat s komunikací pro výrobky Tammex Family, které patří do skupiny produktů poskytujících úlevu při problémech s trávicí soustavou a zažíváním.